clock
tour
admin

42 rászoruló család kapott élelmiszercsomagot Mórahalmon

2018.03.13. 13:06

 A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság szervezésében a Csongrád – 02. számú választókerületben a 3 éves kor alatti gyermeket nevelő rászoruló családok, valamint azon várandós kismamák, akik aktív korúak ellátására jogosult személlyel élnek egy háztartásban, vagy ők maguk is azok, élelmiszercsomagot vehettek át március 13-án Mórahalmon.

 A tartós élelmiszert tartalmazó, 11 kilogrammos segélycsomagot a Homokháti Szociális Központ munkatársainak közreműködésével B. Nagy László országgyűlési képviselő adta át a családok képviselőinek. Ilyen formában ezen a délelőttön 42 homokháti családnak tudtak segíteni. A Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program keretében az akció várhatóan 2023-ig tart és havonta több tíz családot tudnak így támogatni a térségben.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Belvízvédelem

Belvízvédelem

(2018.06.16. 20:41)

A mai jelentős mennyiségű csapadék folytán kialakult belvízhelyzetre tekintettel, kezdeményeztem a Belvízvédelmi készültség azonnali hatállyal történő elrendelését

Nógrádi Zoltán
polgármester

Bővebben... ››
Fúvószenekari hangverseny

Fúvószenekari hangverseny

(2018.06.16. 08:50)

 Helyszín: Aranyszöm Rendezvényház
Bővebben... ››
Szent Iván éji kerékpártúra

Szent Iván éji kerékpártúra

(2018.06.15. 08:04)

 Leghosszabb nap, nyári napforduló, Szent Iván éjjele, s a velük kapcsolatos ismeretek pontosítása kellemes nyáresti kerékpározással egybekötve. Utunk során látjuk naplementében a Nagyszéksós – tavat és bivalyait.
Bővebben... ››

További hírek ››