clock
tour
admin

42 rászoruló család kapott élelmiszercsomagot Mórahalmon

2018.03.13. 13:06

 A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság szervezésében a Csongrád – 02. számú választókerületben a 3 éves kor alatti gyermeket nevelő rászoruló családok, valamint azon várandós kismamák, akik aktív korúak ellátására jogosult személlyel élnek egy háztartásban, vagy ők maguk is azok, élelmiszercsomagot vehettek át március 13-án Mórahalmon.

 A tartós élelmiszert tartalmazó, 11 kilogrammos segélycsomagot a Homokháti Szociális Központ munkatársainak közreműködésével B. Nagy László országgyűlési képviselő adta át a családok képviselőinek. Ilyen formában ezen a délelőttön 42 homokháti családnak tudtak segíteni. A Rászoruló Személyeket Támogató Operatív Program keretében az akció várhatóan 2023-ig tart és havonta több tíz családot tudnak így támogatni a térségben.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

December 14-én adják át a mórahalmi szakképző új épületét

December 14-én adják át a mórahalmi szakképző új épületét

(2018.12.12. 14:07)

 Mórahalom városi önkormányzat a Szegedi Szakképzési Centrummal együttműködve 2015-ben kezdeményezte egy, a Szakképzési Centrum szervezeti keretein belül működő, új mórahalmi szakképző intézmény létrehozását.
Bővebben... ››
Közterületi wifi hálózat épül Mórahalmon

Közterületi wifi hálózat épül Mórahalmon

(2018.12.12. 14:04)

 Mórahalom önkormányzata a napokban értesült róla, hogy újabb fejlesztésbe kezdhet 2019-ben.
Bővebben... ››
Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

(2018.12.12. 13:26)

 Megyénkben a katasztrófavédelem szakemberei mellett, több szolgáltató végzi a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát. Érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat. Célszerű ugyanis nem a fűtési szezonra vagy a szezon előtti utolsó napokra halasztani ezeket a teendőket. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, a katasztrófavédelem az alábbi rövid útmutatóval igyekszik segíteni a lakosságot, ami tartalmazza a kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:
Bővebben... ››

További hírek ››