clock
tour
admin
Önkormányzat

A Haréna Kft-nél új profil kialakítása: salátacsomagolás

 Fő profil: jégsaláta csomagolása az alábbi új csomagológéppel:

 


Fő profil: jégsaláta csomagolása az alábbi új csomagológéppel:


Csomagolás előtt vákuumhűtés:


A versenyelemzés metszetei

A piaci versenyt számos metszetben lehet elemezni. Semmiképpen nem célszerű versenytárs nélküli állapotot kimutatni, különösen nagy mennyiségben fogyasztott élelmiszeripari termékek esetén. Sőt ha elméleti síkon közelítjük meg a dolgot és a fogyasztóknál rendelkezésre álló pénzösszeget állandónak tekintjük, akkor a fogyasztói versenyben minden termék minden termékkel versenyez.

Egy olyan a versenyben, ahol a fogyasztók pénzét szeretné egyik vagy másik piaci szereplő megszerezni azzal, hogy kínál neki valamilyen terméket vagy szolgáltatást.

A marketingtervvel összhangban a versenyhelyzetet is három szinten vizsgáljuk A termékünk három szintje: Versenytársak:
Elemi haszon (előny): az éhség elűzése Minden olyan termék, amely azt a célt szolgálja, hogy a fogyasztó éhségét elűzze, megszüntesse. Ebben a megközelítésben versenytárs minden élelmiszer előállítással illetve forgalmazással foglakozó vállalkozás, legyen szó bármilyen élelmiszerről is.

Versenytársnak tekinthetjük az összes Magyarországon forgalmazott jégsaláta, és saláta termékek forgalmazással foglalkozó piaci szereplőket ebben a szegmensben.

Elvárt termék: jégsalátából sokkhűtővel frissen tartott darabolással előkészített vákuum csomagolású konyhakész illetve közvetlen fogyasztásra kész import jégsaláta Minden olyan versenytárs, aki saláták és azon belül import jégsaláta feldolgozásával és értékesítésével foglalkozik. Közelebbről a legmodernebb hűtési technológiát alkalmazó és a feldarabolt import jégsalátát forgalmazó vállalkozások.VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

(2019.09.13. 13:13)

 A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal rókákkal kapcsolatos vakcinázást végez Mórahalom közigazgatási területén kézi erővel történő kiszórással.
Bővebben... ››
Családi nap a Koloban

Családi nap a Koloban

(2019.09.13. 09:28)

 A rendezvényen meghívott művészeink színvonalas kézműves foglalkozásokat fognak tartani mind felnőttek, mind gyerekek számára. A résztvevők elmerülhetnek majd az akrilfestészet örömeiben Bán Bea képzőművésszel, míg Tisza Sándor a fafaragás csínjaiba avatja be az érdeklődőket. Lehetőség lesz nemezelésre Ducza Andrea népművésszel, de a faégetés- és díszítés, textilbaba-és macikészítés manufaktúrája sem marad el a repertoárból a Szerbiából, Zentáról érkező Rozetta Kézműves Társasággal. Az érdekes workshopok mellett a látogatóknak lehetősége lesz megcsodálni az alkotók műveit egy kiállítóvásár keretén belül.
Bővebben... ››
Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

(2019.09.12. 07:45)

 1962. március 15-e óta önkéntes tűzoltó a Mórahalom Önkéntes Tűzoltó Egyesületnél a 74 esztendős Lázár Pál, aki MiG-21-es vadászgépeket is szerelt.
Bővebben... ››

További hírek ››