clock
tour
admin

A Képviselő-testület kitüntetését vehette át Németh István a mórahalmi Újévi Hangversenyen

2019.01.09. 08:47

 Mórahalom városa hagyományosan az újévi hangversenyen, január első napjaiban adja át kitüntető címeit a településért hosszú évek óta kitartóan és eredményesen dolgozó személyeknek. A Képviselő-testület döntése alapján 2019-ben Németh István vállalkozó az egyik díjazott.

 Németh István Mórahalmon született, s neve összeforrt a helyi vendéglátással. 1979-től a Mórahalom és Vidéke ÁFÉSZ ásotthalmi Fényes Vendéglőjében üzletvezetőként dolgozott, majd 1990 novemberétől kezdődően egyéni vállalkozóként vezette a vendéglátóipari egységet. 2008 márciusától a mórahalmi Varga Csárda üzemeltetését kezdte el, emellett 2010-től vállalta a Szent Erzsébet Gyógyfürdőben lévő Falánk Büfé üzemeltetését is. 2004-től a Mórahalomra utazó turisták számára szálláshely szolgáltatást nyújt. E területen is folyamatosan fejleszti immár családi vállalkozását: 2017-től még egyedibb és magasabb színvonalú szálláshelyet működtet.

Németh István közel 40 éves vendéglátásban töltött szolgálata példaértékű. Az elmúlt évtizedek alatt számára a Vendégnél fontosabb személy nem létezett. Hivatását teljes odaadással, alázattal, figyelmességgel, türelemmel és kitartással végezte az elmúlt évtizedek alatt.

Számos ízben adta tanújelét segítőkészségének azáltal, hogy a városban működő intézmények, civil szervezetek működését támogatta. Németh István városért tett jó szolgálatát a Képviselő-testület a „Mórahalom III. fokozatú” kitüntetéssel ismerte el, melyet január 4-én, az Újévi Hangversenyen adtak át a díjazottnak.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Álláshirdetés - műszaki munkatárs

Álláshirdetés - műszaki munkatárs

(2019.06.14. 12:07)

 Mórahalom Városi Önkormányzat állást hirdet műszaki munkatárs munkakör betöltésére.
Bővebben... ››
I. Nemzetközi Biciklis  Találkozó

I. Nemzetközi Biciklis Találkozó

(2019.06.14. 10:34)

 Tisztelt kerékpáros társak, biciklizni vágyó, tudó és szerető emberek! Egyesületünk életében először szervez Kissoron biciklis találkozót, amelyre várunk mindenkit sok szeretettel, akik a biciklizés valamilyen formájában érdekeltek.
Bővebben... ››
Banat-Triplex Confinium EGTC (Európai Területi Társulás)  pályázatot hirdet irodavezetői munkakör betöltésére.

Banat-Triplex Confinium EGTC (Európai Területi Társulás) pályázatot hirdet irodavezetői munkakör betöltésére.

(2019.06.14. 10:32)

 A jogviszony időtartama:
határozatlan idejű jogviszony

Foglalkoztatás jellege:
Teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama:
A vezetői megbízás határozatlan időre szól.

Bővebben... ››

További hírek ››