clock
tour
admin

A norvég nagykövettel ültetett fát Mórahalmon Nógrádi Zoltán

2015.04.22. 13:35

Öt facsemetét ültettek el Mórahalmon a városházával szemközt, a buszmegálló mellett az idén 105. születésnapját ünneplő Délmagyarország kezdeményezésére.

Nógrádi Zoltán, polgármester azt mondta, reméli, hogy az egyre terebélyesedő fák tanúi lesznek a napilap következő 105 évének és Mórahalom fejlődésének. Nógrádi megköszönte a lapnak és munkatársainak a lakosság objektív tájékoztatását.

– A mi kapcsolatunk szorosabb a Délmagyarországgal, mint más településeké. Egykor egy kicsit Mórahalomé is volt az újság 1938-ban, amikor Balogh István páter lett az akkor polgári-liberális, németellenes napilap tulajdonosa és kiadója. Kicsit magunkénak is érezzük a lapot – fogalmazott.

Mórahalom polgármesterének Tove Skarstein, a Norvég Királyság budapesti nagykövete segített az egyik fa elültetésében.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

(2020.07.03. 10:54)

 A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Röszke és az Ásotthalom Közúti Határátkelőhely.
Bővebben... ››
Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

(2020.07.03. 08:31)

 Újabb jó hírünk van! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét 2020. július 15-ig meghosszabbította!
Bővebben... ››
Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

(2020.07.03. 07:58)

 Az Országgyűlés döntése értelmében a veszélyhelyzet megszűnését követően is – időkorlát nélkül – megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg taj-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség – közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) pénteken az MTI-vel.
Bővebben... ››

További hírek ››