clock
tour
admin

A pünkösd csodája: kényeztető gyógyulás az Elixírben

2017.05.19. 09:27

Nincs ideje szabadságra menni, pedig megérdemelné a pihenést, ráadásul úgy érzi, a sok munka kikezdte az egészségét? Nem kérdés a válasz: töltse a pünkösdi hosszú hétvégét az Elixír Hotelben és szülessen újjá!

A Dél-Alföld első medical wellness szállodája, az Elixír közvetlenül a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő szomszédságában minden szinten bizonyítja, miért kapta meg a superior minősítést és a rangos Turizmus Minőségi Díjat. A komplexum, mely félúton a gyógy- és a wellness szállodák között foglal helyet és exkluzív átjárást biztosít a termálfürdőbe, két orvosi rendelővel, hét kezelő helyiséggel, gyógytorna teremmel, relaxációs szobával és terápiás medencével áll a vendégek rendelkezésére. A családbarát szálloda 29 elegáns, köztük akadálymentes szobákkal és családi lakosztályokkal büszkélkedhet.

A letisztult, tágas, egyszerre modern és elegáns belsővel rendelkező zuhanyzós, fürdős szobák alapfelszereltsége a LED televízió, a telefon, az ingyenes WIFI, a minibár, a széf, a hajszárító, a fürdőköpeny és a légkondicionáló, míg a gyermekes családok igényeinek megfelelően babaágyat, fürdető kádat, gyermek fürdőköntöst is biztosítanak a gondtalan családi pihenés érdekében. A pihenésről pedig a szobákon és a fürdőn túl az egészségügyi részleg jelenti, mely mesterien kombinálja a modern orvostudományt a wellness-szolgáltatásokkal. Gyógyvíz, hagyományos és alternatív gyógymódok, női és férfi harmónia masszázs, gyógyfüves, wellness és beauty kezelések garantálják a teljes testi-lelki felöltődést, melyet érdemes a limitáltan rendelkezésre álló, különleges, három éjszakás pünkösdi csomaggal felfedezni, majd a nyári wellness hetekkel újraélni.

ONLINE FOGLALÁS


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Egyre közelebb az NB III-as bennmaradáshoz a Mórahalom

Egyre közelebb az NB III-as bennmaradáshoz a Mórahalom

(2017.05.24. 10:11)

Nagy izgalmakat tartogat az NB III-as bajnokság ebben a szezonban. Ismét változik a létszám, hiszen minden csoportból öt kieső lesz, valamint a leggyengébb 13. helyen végző alakulat is búcsút int a harmadosztálynak. A kiesés elkerüléséért nagy csatát fognak vívni a csapatok az utolsó két körben.
Bővebben... ››
Gyereknapi kerékpáros kirándulást és pikniket szervez a Napsugár Gyerekház

Gyereknapi kerékpáros kirándulást és pikniket szervez a Napsugár Gyerekház

(2017.05.23. 14:28)

A mórahalmi Napsugár Gyerekház a héten is változatos programokkal várja a családokat.
Bővebben... ››
Május 31-ig látható Petrás Mária kiállítása az Aranyszömben

Május 31-ig látható Petrás Mária kiállítása az Aranyszömben

(2017.05.23. 10:05)

Még május 31-ig látható Petrás Mária, Pírma Primissima díjas, Magyar Örökség díjas népdalénekes és keramikus domborműveinek kiállítása az Aranyszöm Rendezvényházban.
Bővebben... ››

További hírek ››