clock
tour
admin

A Tanyaszínház előadása Mórahalmon, a Kolo Szerb Kulturális Központban

2019.08.14. 10:22

 Szeretettel meghívjuk Önöket 2019. augusztus 14. -én, szerdán, 20 órai kezdettel a Magyar Örökség díjas vajdasági Tanyaszínház szabadtéri színházi előadására a Kolo Szerb Kulturális Központba.
A valóság show-k világát, a komédiát, a zenét és a társadalomkritikát vegyíti az Y-elágazás című előadás, amellyel 42. évadát kezdte meg július 17-én a vajdasági Tanyaszínház. A kerekeken guruló vándorszínház augusztus közepéig huszonöt helyre látogat el, és összesen mintegy ezer kilométert tesz meg traktorral.

 Lénárd Róbert darabját Puskás Zoltán rendezte és a fiatalok útkereséséről, döntési helyzeteiről szól. Az Y-elágazás voltaképpen görbe tükröt állít az egész társadalom elé és az előadásban megjelennek a finom utalások a jelen társadalmi folyamataira, például az elvándorlásra. Mindenkit szerettel várunk Mórahalmon!

A belépés ingyenes!VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Pécsváradi Big Band koncert

Pécsváradi Big Band koncert

(2019.08.23. 12:54)

 A zenekar műsorát a „Ludas Matyi” c. előadása előtt tekinthetik meg a
mórahalmi Patkó Lovas Színházban.
Bővebben... ››
Áramszünet lesz a gyógyfürdőben

Áramszünet lesz a gyógyfürdőben

(2019.08.23. 12:53)

 Tájékoztatás hálózati munkálatok miatti korlátozott szolgáltatásról a fürdőben.
Bővebben... ››
30 éves születésnapját ünnepli Mórahalom városa

30 éves születésnapját ünnepli Mórahalom városa

(2019.08.23. 08:12)

 Mórahalom 30 éves várossá nyilvánítása alkalmából augusztus utolsó hétvégéjén háromnapos programsorozattal ünnepel a település. Augusztus 30-án, pénteken 17 órakor a Városháza aulájában megnyílik a Tóth Menyhért emlékkiállítás, 18 órakor pedig az Aranyszöm Rendezvényházban ünnepi ülést tart az Értéktár Bizottság, valamint megnyitják az Értéktár fotókiállítást. 19 órakor a Csík zenekar koncertjét hallgathatják meg a rendezvénysátorban az Aranyszöm udvarán.
Bővebben... ››

További hírek ››