clock
tour
admin

A Tanyaszínház előadása Mórahalmon, a Kolo Szerb Kulturális Központban

2019.08.14. 10:22

 Szeretettel meghívjuk Önöket 2019. augusztus 14. -én, szerdán, 20 órai kezdettel a Magyar Örökség díjas vajdasági Tanyaszínház szabadtéri színházi előadására a Kolo Szerb Kulturális Központba.
A valóság show-k világát, a komédiát, a zenét és a társadalomkritikát vegyíti az Y-elágazás című előadás, amellyel 42. évadát kezdte meg július 17-én a vajdasági Tanyaszínház. A kerekeken guruló vándorszínház augusztus közepéig huszonöt helyre látogat el, és összesen mintegy ezer kilométert tesz meg traktorral.

 Lénárd Róbert darabját Puskás Zoltán rendezte és a fiatalok útkereséséről, döntési helyzeteiről szól. Az Y-elágazás voltaképpen görbe tükröt állít az egész társadalom elé és az előadásban megjelennek a finom utalások a jelen társadalmi folyamataira, például az elvándorlásra. Mindenkit szerettel várunk Mórahalmon!

A belépés ingyenes!VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

ÁLLÁSLEHETŐSÉG - SOCIAL MEDIA MANAGER

ÁLLÁSLEHETŐSÉG - SOCIAL MEDIA MANAGER

(2019.12.10. 09:30)

 Mórahalom turisztikai marketing és reklám tevékenységit koordináló csapatába keresünk rátermett, nyitott és lelkes kollégát social media manager pozícióba.
Bővebben... ››
Adventi ajándékok az egész családnak!

Adventi ajándékok az egész családnak!

(2019.12.10. 09:14)

 Decemberben minden megvásárolt családi jegy mellé ajándékba adunk egy kölyökjegyet vagy egy 3 órás jegyet vagy egy úszójegyet! Dönts el Te, hogy melyiket használod fel! Az akció 2019. december 1-31. között érvényes!
Bővebben... ››
Blues Karácsony Kolo-ban

Blues Karácsony Kolo-ban

(2019.12.10. 09:14)

 2019. december 14-én, szombaton 16 órakor hatalmas karácsonyi készülődés veszi kezdetét a Kolo Szerb Kulturális Központban, amire sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját. "Blues Karácsony" rendezvényünkön kreatív workshopok keretén belül készíthetnek karácsonyi figurákat és karácsonyfadíszeket gyöngyből Dimény Ibolyával, csuhéból Ducza Andreával, fából Tisza Sándorral, de a papírból és anyagból készült angyalkák sem maradnak el Deák Andreával, nem beszélve a karácsonyi Manók megalkotásáról Bán Beával. Ám ez még korántsem a sor vége. 18 órás kezdettel meghallgathatják Carlos, a gitárvirtuóz, valamint Ács Zoli gitárkoncertjét. 19.30-kor pedig a szegedi Blues Brothers őrületes koncertje koronázza meg a napot.
Bővebben... ››

További hírek ››