clock
tour
admin

 2019.09.27.-28.-án Mórahalom ismét megrendezhette a Csongrád Megyei díjugrató döntőt.

A versenyre 159 nevezés érkezett. Szombaton reggel 9-től indultak a felkészítő versenyszámok, és elődöntők, vasárnap pedig a kezdő, felnőtt, ifjúsági és amatőr kategóriás versenyszámok következtek. Felnőtt bajnok: Réti Dávid Amatőr bajnok: Cselovszki Richárd Ifjúsági bajnok: Fejes Kata Kezdő lovas: Tóth Vivien a kezdő lovak bajnoka a Tóth Ferenc Dávid által lovagolt Emigráns Felnőtt csapat bajnok Equitania LC melynek lovasai: Dobó Eszter Cselovszki Richárd Ördög Csilla Réti Dávid voltak. Az idei évben először utánpótlás csapat bajnokságot is rendeztünk melynek arany érmes csapata a Kéktói ménes lovas Se: Bacsa Rajmund, Csíkos Zille, Bodrogi Kata Hanna. A két verseny nap alapján a kezdő lovasok számára kiírt különdíját Csíkos Zille nyerte. Mórahalom város nagydíját Ódor Enikő nyerte rutinos lovaglásával.

 
2019.09.01.-én került megrendezésre Mórahalmon Regionális díjugrató verseny.

A versenyen Csongrád és Békés megye lovasai vettek részt. A rendezvényes felkészítő versenyszámmal indult a nap, majd nyitott versenyszámokkal ifjúsági és kezdő lovasok mérhették össze tudásukat. A lovasokat színvonalas pálya és remek közönség fogadta.

 
2019.augusztus 31. – én került megrendezésre a Berente Sándor Szabadidős Lovas Verseny Mórahalmi fordulója és a Futó- Dobó Lovasközpont nyílt napja.

A versenyen 123 startból szép számmal képviseltették magukat eredményesen a helyi Mórahalmi LSE versenyzői.
A verseny mellett megrendezett nyíltnapon a gyerekek megismerkedhettek a lovakkal, részt vehettek kézműves foglalkozásokon, póni lovagláson. A rendezvényen szalmalabirintus, csillám tetoválás, henna festés is várta az érdeklődőket.

 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása az ünnepek alatt

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása az ünnepek alatt

(2020.04.03. 11:29)

 A hivatal ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul az ünnepek alatt:
Bővebben... ››
Tájékoztatás iskolai beiratásról

Tájékoztatás iskolai beiratásról

(2020.04.03. 10:45)

 TÁJÉKOZTATÁS a Szent László Katolikus Általános Iskola A 2020/2021. TANÍTÁSI ÉVRE TÖRTÉNŐ ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEIRATKOZÁSRÓL
Bővebben... ››
Hirdetmény óvodai beiratkozásról

Hirdetmény óvodai beiratkozásról

(2020.04.03. 08:33)

 Hirdetmény  a Mórahalom Városi Önkormányzat által fenntartott  Mórahalmi Napköziotthonos Óvodába a 2020/2021-es nevelési évre történő  beiratkozás rendjéről
Bővebben... ››

További hírek ››