clock
tour
admin

Az év végére új sportszobát kapnak a mórahalmi óvodások

2019.09.05. 15:26

 Folytatódnak Mórahalmon az óvodai sportszoba kialakításának munkálatai. A felújítás előreláthatóan november közepén befejeződik, azonban – tekintettel az ingatlan közvetlen szomszédságában lévő új bölcsőde kialakítására – néhány hétig szüneteltetik a munkálatokat.

 Az óvoda melletti ingatlanon egy közel 60 négyzetméteres sportszobát hoznak létre szélfogóval, felnőtt- és gyermekmosdóval, valamint öltözővel. A beruházás mintegy 30 millió forintból valósul meg, melyből 10 milliót az önkormányzat vállalt magára.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

(2019.09.13. 13:13)

 A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal rókákkal kapcsolatos vakcinázást végez Mórahalom közigazgatási területén kézi erővel történő kiszórással.
Bővebben... ››
Családi nap a Koloban

Családi nap a Koloban

(2019.09.13. 09:28)

 A rendezvényen meghívott művészeink színvonalas kézműves foglalkozásokat fognak tartani mind felnőttek, mind gyerekek számára. A résztvevők elmerülhetnek majd az akrilfestészet örömeiben Bán Bea képzőművésszel, míg Tisza Sándor a fafaragás csínjaiba avatja be az érdeklődőket. Lehetőség lesz nemezelésre Ducza Andrea népművésszel, de a faégetés- és díszítés, textilbaba-és macikészítés manufaktúrája sem marad el a repertoárból a Szerbiából, Zentáról érkező Rozetta Kézműves Társasággal. Az érdekes workshopok mellett a látogatóknak lehetősége lesz megcsodálni az alkotók műveit egy kiállítóvásár keretén belül.
Bővebben... ››
Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

(2019.09.12. 07:45)

 1962. március 15-e óta önkéntes tűzoltó a Mórahalom Önkéntes Tűzoltó Egyesületnél a 74 esztendős Lázár Pál, aki MiG-21-es vadászgépeket is szerelt.
Bővebben... ››

További hírek ››