clock
tour
admin

Bravúr kell a Mórahalomtól

2018.04.13. 07:50

 Nem lehetetlen még a homokhátiak helyzete, de szombaton az egyik legkomolyabb kihívás vár a csapatra.

 Kulcsmeccset bukott a Mórahalom az elmúlt fordulóban: Vojnics-Zelics Szása együttese Kozármislenyben maradt alul, mindez pedig azért fájhat külön a gárdának, mert így a 12. helyen álló ellenfelével szemben hét pontra nőtt a hátránya. Nyolc meccs van még az idényből, így egyre élesebb a szituáció - megcsinálhatja a Mórahalom a bennmaradást, de ahhoz a folytatásban nem fér bele, hogy vereséget szenvedjen, pontokra van szüksége. Szombaton viszont az egyik, hanem a legnehezebb feladat vár Lászik Milánékra, hiszen a jelenlegi listavezető, a Tiszakécske érkezik hozzájuk. A Kécske célja a bajnokság megnyerése, így igen óvatosan kell futballoznia a Mórahalomnak, miközben az egy ponttal nem biztos, hogy sokra megy - nincs könnyű döntés előtt tehát a homokháti együttes szakmai stábja, mert ha túl sokat kockáztat, azt könnyen megbüntetheti a Tiszakécske.

Az ősszel egyébként pontot tudott csenni Tiszakécskéről a Mórahalom, méghozzá úgy, hogy negyed órával a vége előtt kétgólos hátrányban volt, mégis sikerült egyenlítenie, és végül 3-3-s döntetlent játszott. Ehhez persze olyan támadójátékra lenne szükség, amit a Vecsés ellen is mutatott a csapat - a Mórahalom eredményeiből egyértelműen kitűnik, rúgott gól nélkül nehéz lesz a bennmaradás! A Mórahalom-Tiszakécske mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

A Fekete álarcos lovas vágtázik be pénteken a mórahalmi éjszakába

A Fekete álarcos lovas vágtázik be pénteken a mórahalmi éjszakába

(2018.07.20. 10:43)

 A 2018-as évadban eddig koncerteket, musicaleket, vígjátékokat láthatott a mórahalmi Patkó Lovas Színház közönsége. Július 20-án, pénteken viszont indul a valódi lovas színházi szezon, mégpedig a Nemzeti Lovas Színház egyik leggrandiózusabb, leglátványosabb, ugyanakkor igazi családbarát musicalével, a Fekete álarcos lovassal.
Bővebben... ››
Kis segítség, nagy lehetőség!  Esély Otthon lakáspályázat

Kis segítség, nagy lehetőség! Esély Otthon lakáspályázat

(2018.07.20. 10:40)

 Mórahalom Városi Önkormányzat támogatást nyert az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program Esély Otthon című pályázati felhívás keretében az EFOP-1.2.11-16-2017-00019 kódszámú, „Esély Otthon- otthonteremtés és életpályatervezés Mórahalom ifjúságának” elnevezésű projektjére.
Bővebben... ››
Fekete álarcos lovas - családi musical

Fekete álarcos lovas - családi musical

(2018.07.19. 10:54)

  Pintér Tibor gyerekeknek is ajánlott családi musicalje ismert slágerek segítségével kelti életre a feketébe öltözött, fekete lovon vágtató hőst, hogy mindenkit elvarázsoljon, és az egész családnak kellemes és izgalmas kikapcsolódást nyújtson.
Bővebben... ››

További hírek ››