clock
tour
admin

Bravúr kell a Mórahalomtól

2018.04.13. 07:50

 Nem lehetetlen még a homokhátiak helyzete, de szombaton az egyik legkomolyabb kihívás vár a csapatra.

 Kulcsmeccset bukott a Mórahalom az elmúlt fordulóban: Vojnics-Zelics Szása együttese Kozármislenyben maradt alul, mindez pedig azért fájhat külön a gárdának, mert így a 12. helyen álló ellenfelével szemben hét pontra nőtt a hátránya. Nyolc meccs van még az idényből, így egyre élesebb a szituáció - megcsinálhatja a Mórahalom a bennmaradást, de ahhoz a folytatásban nem fér bele, hogy vereséget szenvedjen, pontokra van szüksége. Szombaton viszont az egyik, hanem a legnehezebb feladat vár Lászik Milánékra, hiszen a jelenlegi listavezető, a Tiszakécske érkezik hozzájuk. A Kécske célja a bajnokság megnyerése, így igen óvatosan kell futballoznia a Mórahalomnak, miközben az egy ponttal nem biztos, hogy sokra megy - nincs könnyű döntés előtt tehát a homokháti együttes szakmai stábja, mert ha túl sokat kockáztat, azt könnyen megbüntetheti a Tiszakécske.

Az ősszel egyébként pontot tudott csenni Tiszakécskéről a Mórahalom, méghozzá úgy, hogy negyed órával a vége előtt kétgólos hátrányban volt, mégis sikerült egyenlítenie, és végül 3-3-s döntetlent játszott. Ehhez persze olyan támadójátékra lenne szükség, amit a Vecsés ellen is mutatott a csapat - a Mórahalom eredményeiből egyértelműen kitűnik, rúgott gól nélkül nehéz lesz a bennmaradás! A Mórahalom-Tiszakécske mérkőzés szombaton 16 órakor kezdődik.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Gyermekfürdő születésnapi töklámpás party

Gyermekfürdő születésnapi töklámpás party

(2018.10.16. 13:09)

 2018. október 28-án, vasárnap ünnepeljük a Fedett Gyermekfürdő 8. születésnapját.
A születésnapi töklámpás party-ra ingyenes a belépés azoknak, akik saját készítésű töklámpásukat magukkal hozzák és benevezik, a töklámpás szépségversenybe.
A beérkező alkotások éjszaka megvilágítják majd a teljes belvárost!
A születésnapon a boszorkányos szauna felöntések és a gyermek programok mellett óriás születésnapi torta is lesz, hiszen a fürdő elnyerte Az Év Fürdője címet!
Bővebben... ››

"Visszakerültem oda, ahol szeretek játszani" - a mesternégyest szerző Bokányi Richárd, a forduló gólvadásza

(2018.10.16. 12:56)

 A delmagyar.hu az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatja be. Ezúttal a megyei II. osztály góllövőlistájának élére ugró, az SZVSE II. ellen mesternégyest szerző mórahalmi Bokányi Richárdot választották a forduló gólvadászának.
Bővebben... ››
Meseautó zenés vígjáték

Meseautó zenés vígjáték

(2018.10.16. 12:52)

 Az Aranyszöm Rendezvényház színpadán 2018. október 29. (hétfő) 19.00 órakor Dr. Vitéz Miklós – Vadnai László: Meseautó - zenés vígjáték a Körúti Színház előadásában.
Bővebben... ››

További hírek ››