clock
tour
admin

CSOBBANJ EURÓPÁVAL! MÓRAHALMON

2018.07.17. 12:03

 Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete és a magyarországi Europe Direct tájékoztató irodák 2018-ban is változatos helyszíneken valósítják meg hagyományos regionális roadshow-jukat a nyár folyamán.

 A Europe Direct Szeged iroda és partnerei 2018. július 20-án, pénteken 10.00 és 16.00 óra között a mórahalmi Szent Erzsébet Fürdő területén várják az érdeklődőket a kedvelt Csobbanj Európával! programra.

A rendezvény célja, hogy az európai uniós állampolgárság adta lehetőségekről (utazás, továbbtanulás, munkavállalás, pályázatok), az Európai Uniót érintő aktualitásokról ingyenesen és kötetlen formában nyújtson tájékoztatást a strandolóknak.


EU-TOTÓ NYERMÉNYJÁTÉKIdén először a magyarországi lakhellyel rendelkező felnőtt érdeklődők a Europe Direct Szeged iroda munkatársainak koordinálásával, az Európai Bizottság és a Europe Direct hálózat által szervezett EU-totó nyereményjátékon vehetnek részt.

FŐDÍJ: NÉGYNAPOS MÁLTAI UTAZÁS KÉT FŐ RÉSZÉRE

A nyereményjáték részleteiről az EU-sátornál kapható bővebb tájékoztatás.

A Europe Direct Szeged többek között mókás Facebook fotózkodással és a közelgő európai választásokra tekintettel „EP 2019 teszt” feladatokkal várja az érdeklődőket a standnál.

A kezdeményezéshez idén is csatlakozott a Csongrád Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központ Szegedi Kirendeltségén működő EURES iroda, az Euroguidance helyi képviselete, valamint a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában működő Enterprise Europe Network iroda is.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Haverok, Buli, Bon-Bon

Haverok, Buli, Bon-Bon

(2019.03.25. 15:19)

 Musical a legnagyobb Bon-Bon slágerekkel 2019. június 17-én a Patkó Lovas és Szabadtéri színházban!
Bővebben... ››
Gyerekkori álma lett a hivatása: a megye is elismerte Enginé Ábrahám Katalin munkáját

Gyerekkori álma lett a hivatása: a megye is elismerte Enginé Ábrahám Katalin munkáját

(2019.03.25. 11:40)

 1992 óta tanít Mórahalmon Enginé Ábrahám Katalin, nevéhez fűződik a helyi egyházi iskola megalapítása is, jelenleg itt dolgozik. Azt mondja, tanítónak lenni hivatás, ami csak akkor jó, ha szeretettel csinálják.
Bővebben... ››
Tízet lőtt a Mórahalom!

Tízet lőtt a Mórahalom!

(2019.03.25. 11:32)

 Újabb gólparádé Mórahalom: ezúttal a Tömökény csapatának gurított 10-et a mórahalmi csapat. A gólkirály jelölt Bokányi Richárd 6 gólig jutott a meccsen.
Bővebben... ››

További hírek ››