clock
tour
admin

Élőben közvetít szentmisét a Móra-Net TV

2020.03.20. 21:13

 A Kormány intézkedéseivel összhangban a járványhelyzet miatt a nyilvános liturgiák átmeneti beszüntetése mellett döntöttek az egyházak.

 Annak érdekében, hogy ne maradjanak a hívek szentmise nélkül, több televíziós és rádiós műsorszolgáltató közvetít élőben liturgiákat. Így tesz a Móra-Net Tv is, hiszen tudjuk, hogy nézőnk jelentős része rendszeresen nyomon követi egyházi, vallási műsorainkat. Ezért Joó Balázs atyával együttműködve március 22-én, azaz vasárnap a televíziókészüléken és interneten keresztül is részesei lehetnek egy szentmisének.

A Móra-Net TV március 22-én, vasárnap 10 órától szentmisét közvetít élőben a mórahalmi Szent László Templomból. A misét Joó Balázs esperes, plébános mutatja be. Az esemény zárt ajtók mögött zajlik, azt kizárólag a Móra-Net TV-ben vagy honlapunkon lehet nyomon követni.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Őszi túra a gátsori erdőn keresztül Kelebiára

Őszi túra a gátsori erdőn keresztül Kelebiára

(2020.09.18. 12:05)

 A túra kiindulási helye Zákányszék, csatlakozni a következő településeken lehet: Zákányszéken a Lengyel térnél 2020. 09. 19-én (szombaton) 9 órakor, Mórahalmon a Szent László parknál 9 óra 30 perckor, Ásotthalmon pedig a Szent István térnél10 óra 15 perckor.
Bővebben... ››
Nordic Walking „botkóstoló” Mórahalmon

Nordic Walking „botkóstoló” Mórahalmon

(2020.09.17. 09:37)

 A gyaloglás és a síelés keveréke? Valami ilyesmi juthat eszedbe, ha nordic walking gyaloglót látsz. E sportág szerelmesei ugyanis síbotokra hasonló eszközökkel róják a kilométereket.
 
Bővebben... ››
Turizmus világhete a Móradombi Uszodában

Turizmus világhete a Móradombi Uszodában

(2020.09.16. 14:32)

 Turizmus világhete a Móradombi Uszodában szeptember 28. és október 4. között. A városkártya használatával a Mórahalmiak ingyenesen léphetnek be az uszoda területére.
Bővebben... ››

További hírek ››