clock
tour
admin

Farsangi Fánk és Mesekuckó c. rendhagyó farsangi programok a Kolo-ban

2020.02.14. 10:06

 Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját 2020. február 22-én szombaton megrendezésre kerülő izgalmas farsangi programjainkra!

14:00 "Farsangi Fánk" kézműves alkotóműhely
Helyszín: Balkán Szalon
A rendezvény során olyan kézműves foglalkozásokra fog sor kerülni, melyek a Kolo repertoárjában eddig még nem szerepeltek: lehetőség lesz különleges farsangi maszkok és bőrdíszműves ajándékok készítésére, valamint az álomfogó készítést és a batikolást (ruhafestést) is kipróbálhatják vendégeink!
Fontos: a batikoláshoz, kérjük, hozzanak magukkal egy világos pólót vagy bármilyen világos anyagot, amit kifestenének és beillesztenének farsangi jelmezükbe!16:00 "Mesekuckó"
Helyszín: Díszterem
A farsangi hangulatot fokozva a Kolo Dísztermében Heléna várja majd a kicsiket és nagyokat, méghozzá a Mesekuckóval! A klasszikus mesefelolvasás mellett bábok fogják elkalauzolni az érdeklődőket a mesék varázsos világába!
Ne hagyják ki!Helyszín: Kolo Szerb Kulturális Központ, Röszkei út 44. Mórahalom 6782
Szeretettel várjuk Önöket

A programváltozás jogát fenntartjuk.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

(2020.07.03. 10:54)

 A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Röszke és az Ásotthalom Közúti Határátkelőhely.
Bővebben... ››
Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

(2020.07.03. 08:31)

 Újabb jó hírünk van! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét 2020. július 15-ig meghosszabbította!
Bővebben... ››
Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

(2020.07.03. 07:58)

 Az Országgyűlés döntése értelmében a veszélyhelyzet megszűnését követően is – időkorlát nélkül – megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg taj-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség – közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) pénteken az MTI-vel.
Bővebben... ››

További hírek ››