clock
tour
admin

Főnix különdíjat nyert a mórahalmi Elixír Hotel

2019.03.14. 13:05

 Sorra zsebeli be a díjakat Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája. Legutóbb a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége jutalmazta „Főnix különdíjjal” az Elixír Hotelt.

 Március 8-án elegáns gálavacsora keretében adták át Magyarország legjobb szállodáinak járó díjakat a Hilton Budapestben. Az eseményen az Elixír Hotel képviseletében Berta Zsolt ügyvezető igazgató vette át a Főnix különdíjat. A Főnix Díjat minden évben az a szálloda nyeri el, aki a legnagyobb mértékű teljesítmény növelést érte el az adott évben.A családbarát szálloda korábban már elnyerte a „Magyar Turizmus Minőség Díjat” és a „Zöld Szálloda” minősítést is. A 2017-es közönségszavazáson az alföldi régióban a „Hónap Hotele” lett, ezt követően az országos megmérettetésben pedig negyedik helyen végzett. Az Elixír Hotel közvetlen szomszédságában található 5 csillagos minősítésű Szent Erzsébet Gyógyfürdőre is méltán büszkék a helyiek, hiszen 2018-ban „Az Év Fürdőjének” választották.

A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat.

Az Elixír menedzsmentjének jelenlegi célja a minőségi szint megtartása mellett a szálloda vendégigényeihez és a trendekhez igazodó folyamatos fejlesztés.


 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Haverok, Buli, Bon-Bon

Haverok, Buli, Bon-Bon

(2019.03.25. 15:19)

 Musical a legnagyobb Bon-Bon slágerekkel 2019. június 17-én a Patkó Lovas és Szabadtéri színházban!
Bővebben... ››
Gyerekkori álma lett a hivatása: a megye is elismerte Enginé Ábrahám Katalin munkáját

Gyerekkori álma lett a hivatása: a megye is elismerte Enginé Ábrahám Katalin munkáját

(2019.03.25. 11:40)

 1992 óta tanít Mórahalmon Enginé Ábrahám Katalin, nevéhez fűződik a helyi egyházi iskola megalapítása is, jelenleg itt dolgozik. Azt mondja, tanítónak lenni hivatás, ami csak akkor jó, ha szeretettel csinálják.
Bővebben... ››
Tízet lőtt a Mórahalom!

Tízet lőtt a Mórahalom!

(2019.03.25. 11:32)

 Újabb gólparádé Mórahalom: ezúttal a Tömökény csapatának gurított 10-et a mórahalmi csapat. A gólkirály jelölt Bokányi Richárd 6 gólig jutott a meccsen.
Bővebben... ››

További hírek ››