clock
tour
admin

Főnix különdíjat nyert a mórahalmi Elixír Hotel

2019.03.14. 13:05

 Sorra zsebeli be a díjakat Dél-Alföld legújabb medical wellness szállodája. Legutóbb a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége jutalmazta „Főnix különdíjjal” az Elixír Hotelt.

 Március 8-án elegáns gálavacsora keretében adták át Magyarország legjobb szállodáinak járó díjakat a Hilton Budapestben. Az eseményen az Elixír Hotel képviseletében Berta Zsolt ügyvezető igazgató vette át a Főnix különdíjat. A Főnix Díjat minden évben az a szálloda nyeri el, aki a legnagyobb mértékű teljesítmény növelést érte el az adott évben.A családbarát szálloda korábban már elnyerte a „Magyar Turizmus Minőség Díjat” és a „Zöld Szálloda” minősítést is. A 2017-es közönségszavazáson az alföldi régióban a „Hónap Hotele” lett, ezt követően az országos megmérettetésben pedig negyedik helyen végzett. Az Elixír Hotel közvetlen szomszédságában található 5 csillagos minősítésű Szent Erzsébet Gyógyfürdőre is méltán büszkék a helyiek, hiszen 2018-ban „Az Év Fürdőjének” választották.

A Szent Erzsébet Gyógyfürdővel összeépült háromcsillagos superior hotel elsősorban az egészségturisztikai szolgáltatásokra fókuszál, saját orvosi rendelőkkel, kezelőhelységekkel, terápiás medencével rendelkezik. Az egészségügyi részleg ötvözi a modern orvostudomány és a wellness szolgáltatásokat.

Az Elixír menedzsmentjének jelenlegi célja a minőségi szint megtartása mellett a szálloda vendégigényeihez és a trendekhez igazodó folyamatos fejlesztés.


 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Gyermekfürdő gyereknap az Év Fürdőjéban

Gyermekfürdő gyereknap az Év Fürdőjéban

(2019.05.23. 08:52)

 Az Év Fürdője a gyerekeket köszöntve ingyenes fürdőzést biztosít a 14 év alatti fiatalok számára gyermeknapon.
Május 26-án, vasárnap gyermekfoglalkozásokkal, családi programokkal és szauna felöntésekkel várunk mindenkit a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

Bővebben... ››
Új városrész épül Mórahalmon – VIDEÓ

Új városrész épül Mórahalmon – VIDEÓ

(2019.05.22. 16:11)

 A mórahalmi önkormányzat megbízásából a számos nemzetközi építészeti díjjal kitüntetett természetközeli szálláshelyet, az Artkazalt megvalósító építésziroda egy ökofalu terveit készítette el Spa Falu néven.
Bővebben... ››
Díjugrató verseny

Díjugrató verseny

(2019.05.22. 07:48)

 2019. május 26-án a Futó-Dobó Lovasközpontban.
Bővebben... ››

További hírek ››