clock
tour
admin

Hajszál híján Hollywood

2018.12.05. 08:55

 A Veres1Színház bemutatja: Hajszál híján Hollywood vígjáték két felvonásban 2018. december 10. (hétfő) 19 óra Aranyszöm Rendezvényházban

 Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha utazótársulatukkal már csak világvégi kisvárosokban léphetnek fel? Mit tehet, ha abból a társulatból már a saját lányuk is kilépett, és súgónak is csak egyikük teljesen süket édesanyját tudják alkalmazni? Mit tehet, ha botrányos módon tudódik ki a férfi hűtlensége? Mit tehet, ha életük nagy lehetősége akkor sétál be, amikor éppen minden összeomlik? Mit tehetnek, ha véletlenül kis híján megölik a lányuk kérőjét? Mit tehet a kérő, ha mindenki azt hiszi nem ő a kérő?

VEGYE MEGY JEGYÉT ONLINE IDE KATTINTVA!


Szereplők:
George Hays – PETRIDISZ HRISZTOSZ
Charlotte Hays – ZORGEL ENIKŐ
Ethel – ESZTERGÁLYOS CECÍLIA
Howard – BALOGH GÁBOR
Rosalind – CSÁKI EDINA
Paul – PÁL TAMÁS
Richard – BUCH TIBOR
Eileen – STEINKOHL ERIKA
Fordította: Téli Márta
Díszlet: Varsányi Anna
Jelmez: Fekete Mónika
Rendező: Szurdi Miklós

Színházjegyek 3900 Ft és 2900 Ft-os áron kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban munkanapokon 8-16 óráig, ahol bankkártyás és Erzsébet Plusz Kártyás vásárlásra, illetve Erzsébet Ajándék és Kultúra utalvány beváltására is van lehetőség (tel.:62/281-219);
0-24 között a Thermál Panzió recepcióján, ahol bankkártyás és Szép kártyás vásárlásra van lehetőség; valamint online a rendezvenyhaz.morahalom.hu weboldalon.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Hivatalosan is átadták a Homokhátság új szakképző iskoláját Mórahalmon

Hivatalosan is átadták a Homokhátság új szakképző iskoláját Mórahalmon

(2018.12.14. 14:49)

 Egy éve tették le a Szegedi Szakképzési Centrum Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskolája alapkövét, és az azóta eltelt hónapok alatt felépült és elindult a Homokhátság új szakképző iskolája. Idén, december 14-én, egy évvel az alapkő letétele után hivatalosan is átadják az épületet. Az esemény fontos és szimbolikus értékű egyaránt, hiszen új állami iskola alapítása hosszú idő óta nem történt.
Bővebben... ››
Az ünnepek alatt is nyitva a fürdő

Az ünnepek alatt is nyitva a fürdő

(2018.12.14. 12:03)

 Az Év Fürdője az ünnepek alatt is várja látogatóit! A szenteste az év egyetlen napja, amikor a fürdő zárva tart, de a két ünnep között, sőt az újévben is hosszabbított nyitva tartással igyekszünk kedveskedni vendégeinknek.
Bővebben... ››
Igazgatási szünet a Városházán

Igazgatási szünet a Városházán

(2018.12.13. 09:59)

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mórahalmi Polgármesteri Hivatal az 2018. december 15-én (szombaton) igazgatási szünetet tart!


Bővebben... ››

További hírek ››