clock
tour
admin

Hajszál híján Hollywood

2018.12.05. 08:55

 A Veres1Színház bemutatja: Hajszál híján Hollywood vígjáték két felvonásban 2018. december 10. (hétfő) 19 óra Aranyszöm Rendezvényházban

 Mit tehet egy Hollywoodból kikopott színészházaspár, ha utazótársulatukkal már csak világvégi kisvárosokban léphetnek fel? Mit tehet, ha abból a társulatból már a saját lányuk is kilépett, és súgónak is csak egyikük teljesen süket édesanyját tudják alkalmazni? Mit tehet, ha botrányos módon tudódik ki a férfi hűtlensége? Mit tehet, ha életük nagy lehetősége akkor sétál be, amikor éppen minden összeomlik? Mit tehetnek, ha véletlenül kis híján megölik a lányuk kérőjét? Mit tehet a kérő, ha mindenki azt hiszi nem ő a kérő?

VEGYE MEGY JEGYÉT ONLINE IDE KATTINTVA!


Szereplők:
George Hays – PETRIDISZ HRISZTOSZ
Charlotte Hays – ZORGEL ENIKŐ
Ethel – ESZTERGÁLYOS CECÍLIA
Howard – BALOGH GÁBOR
Rosalind – CSÁKI EDINA
Paul – PÁL TAMÁS
Richard – BUCH TIBOR
Eileen – STEINKOHL ERIKA
Fordította: Téli Márta
Díszlet: Varsányi Anna
Jelmez: Fekete Mónika
Rendező: Szurdi Miklós

Színházjegyek 3900 Ft és 2900 Ft-os áron kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban munkanapokon 8-16 óráig, ahol bankkártyás és Erzsébet Plusz Kártyás vásárlásra, illetve Erzsébet Ajándék és Kultúra utalvány beváltására is van lehetőség (tel.:62/281-219);
0-24 között a Thermál Panzió recepcióján, ahol bankkártyás és Szép kártyás vásárlásra van lehetőség; valamint online a rendezvenyhaz.morahalom.hu weboldalon.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Gyermekfürdő gyereknap az Év Fürdőjéban

Gyermekfürdő gyereknap az Év Fürdőjéban

(2019.05.23. 08:52)

 Az Év Fürdője a gyerekeket köszöntve ingyenes fürdőzést biztosít a 14 év alatti fiatalok számára gyermeknapon.
Május 26-án, vasárnap gyermekfoglalkozásokkal, családi programokkal és szauna felöntésekkel várunk mindenkit a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

Bővebben... ››
Új városrész épül Mórahalmon – VIDEÓ

Új városrész épül Mórahalmon – VIDEÓ

(2019.05.22. 16:11)

 A mórahalmi önkormányzat megbízásából a számos nemzetközi építészeti díjjal kitüntetett természetközeli szálláshelyet, az Artkazalt megvalósító építésziroda egy ökofalu terveit készítette el Spa Falu néven.
Bővebben... ››
Díjugrató verseny

Díjugrató verseny

(2019.05.22. 07:48)

 2019. május 26-án a Futó-Dobó Lovasközpontban.
Bővebben... ››

További hírek ››