clock
tour
admin

Cacao Club - Ifjúsági ház


A város központjában, az Aranyszöm Rendezvényház és a Tóth Menyhért Városi Könyvtár és Közösségi Ház közvetlen közelében áll az egykori városi mozi alapjaira épített Cacao Club.A kétszintes impozáns épületben különféle terek állnak a fiatalok rendezvényei és egyéb városi programok szolgálatában. A földszinten tánctér, színpad és kiszolgáló helyiség, és egy külön bejáratú kisterem, az emeleten társalgó, sakk-klub, asztalitenisz, billiárd szolgáltatás várja a látogatókat. 2009-től az épületben ifjúsági információs pontot alakítanak ki.

Az épület 2008-tól a szabadidős-szórakoztató rendezvények mellett városi ifjúsági közösségi térként működik, minden hétköznap 14:00-20:00-ig tartó nyitvatartással.

Az épületben minden korosztály otthonra lelt. Hétköznapokon a fiatalokat modern és társastánc órák, a mozogni vágyókat különféle sportfoglalkozások: aerobic, zumba várják délutánonként. A város fiataljait összefogó Mórahalmi Ifjúsági Szervezet illetve az iskolai Diákönkormányzat is itt tartja programjait, megbeszéléseit.

Az épület bérelhető termeiben hétköznapokon előadásoknak, konferenciáknak, bemutatóknak ad teret.

Cím: 6782 Mórahalom, Röszkei út 8.

Tel. 62/281-219 (információ, terembérlés)


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

A digitális csomagban is elérhető a Móra-Net TV műsora

A digitális csomagban is elérhető a Móra-Net TV műsora

(2017.02.23. 16:24)

 A Móra-Net Televízió a Magyar Telekom (T-Home) szolgáltatási területén a digitális csomagban is megtalálható a 230-as csatornán.
Bővebben... ››
Modern Vállalkozások Programja Mórahalmon

Modern Vállalkozások Programja Mórahalmon

(2017.02.22. 11:13)

Vállalkozói fórummal, és infokommunikációs szakmai nappal várja Mórahalom és térségének vállalkozásait a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2017. február 23-án Mórahalmon.
Bővebben... ››
A Napsugár Gyerekház heti programja

A Napsugár Gyerekház heti programja

(2017.02.20. 14:09)

A héten is színes programokkal várják a mórahalmi családokat.
Bővebben... ››

További hírek ››