clock
tour
admin

Cacao Club - Ifjúsági ház


A város központjában, az Aranyszöm Rendezvényház és a Tóth Menyhért Városi Könyvtár és Közösségi Ház közvetlen közelében áll az egykori városi mozi alapjaira épített Cacao Club.A kétszintes impozáns épületben különféle terek állnak a fiatalok rendezvényei és egyéb városi programok szolgálatában. A földszinten tánctér, színpad és kiszolgáló helyiség, és egy külön bejáratú kisterem, az emeleten társalgó, sakk-klub, asztalitenisz, billiárd szolgáltatás várja a látogatókat. 2009-től az épületben ifjúsági információs pontot alakítanak ki.

Az épület 2008-tól a szabadidős-szórakoztató rendezvények mellett városi ifjúsági közösségi térként működik, minden hétköznap 14:00-20:00-ig tartó nyitvatartással.

Az épületben minden korosztály otthonra lelt. Hétköznapokon a fiatalokat modern és társastánc órák, a mozogni vágyókat különféle sportfoglalkozások: aerobic, zumba várják délutánonként. A város fiataljait összefogó Mórahalmi Ifjúsági Szervezet illetve az iskolai Diákönkormányzat is itt tartja programjait, megbeszéléseit.

Az épület bérelhető termeiben hétköznapokon előadásoknak, konferenciáknak, bemutatóknak ad teret.

Cím: 6782 Mórahalom, Röszkei út 8.

Tel. 62/281-219 (információ, terembérlés)


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Légvárvilág játszóház Mórahalmon

Légvárvilág játszóház Mórahalmon

(2017.03.22. 13:34)

 2017. április 9-én a Móradombi sportcsarnokban húsvéti játszóház.
A küzdőtéren hatalmas játszóház: ugrálóvár, óriáscsúszda, akadálypálya, focipálya, trambulin, felfújható játszótér ls még sok minden más. 
Bővebben... ››
Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

(2017.03.21. 15:49)

 A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal rókákkal kapcsolatos vakcinázást végez Mórahalom közigazgatási területén kézi erővel, illetve repülőgépről történő kiszórással.
Bővebben... ››
Heltai Jenő: A NÉMA LEVENTE VÍGJÁTÉK 2 FELVONÁSBAN

Heltai Jenő: A NÉMA LEVENTE VÍGJÁTÉK 2 FELVONÁSBAN

(2017.03.21. 14:04)

 Mátyás király hadnagya, Agárdi Péter, itáliai szolgálatán beleszeret az ifjan megözvegyült Ziliába. Nem kis furfang árán végre találkozhat vele. Megvallja szerelmét, s még búcsúcsókot is kap, de a hölgy kegyetlen árat kér: háromévi némaságot. Eltelik egy esztendő, s Agárdi Péter néma. Mátyás király tízezer aranyat ígér annak, aki szóra bírja… Zilia Itáliából útra kél, mert biztos benne, hogy szerelmes szavára megszólal a néma levente…
Bővebben... ››

További hírek ››