clock
tour
admin

Indul Fiatal Vállalkozók Hete Szegeden.

2017.11.14. 11:40

 Győr, Gyöngyös, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Nyíregyháza, Zalaegerszeg és Budapest – érdekfeszítő előadások 18-40 év közötti fiataloknak és vállalkozóknak egy teljes héten át. Országszerte ingyenes előadásokkal inspirálják a fiatalokat és idén is őszintén kerülnek terítékre a legégetőbb témák november 13-17 között.

 A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2017. november 13-17. között a világ több, mint 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a JUBILUEUMI X. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét.
Szakmai előadások Budapesten és a vidéki nagyvárosokban
Szegeden november 14-15 között kerül megrendezésre az esemény, a Csongrád megyei kormányhivatalban, amelynek keretein belül a kezdő vállalkozók megtudhatják, hogyan vonhatnak be tőkét kezdő vállalkozásukba, milyen állami forrásokat tudnak felhasználni egy jó ötletre, és milyen pályázati lehetőségeik vannak jelenleg. Az eseményen megkóstolhatják Csongrád megye ízeit, a megyében élő termelők által, akik saját termékeiket bemutathatják a rendezvényen. Ha szükséged van új ötletekre, hogyan indíts vállalkozást, vagy hogyan lendítsed be azt, feltétlen itt a helyed.
Az eseményről bővebb tájékoztatást talál a facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/187242515179190/
illetve a : www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon.
A rendezvény díjmentes.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Álláshirdetés - takarítónő

Álláshirdetés - takarítónő

(2018.09.25. 10:25)

 Mórahalom Városi Önkormányzat pályázatot hirdet 2 fő részére takarító munkakör betöltésére
Bővebben... ››
“Elmúlt a nyár, itt az ősz, / Szőlőt őriz már a csősz.” – Mustkészítés a Móra-Touristtal

“Elmúlt a nyár, itt az ősz, / Szőlőt őriz már a csősz.” – Mustkészítés a Móra-Touristtal

(2018.09.25. 10:04)

 Must túrára csalogatnak Mórahalmon. Szeptember 29-én 9 órakor induló program során a mórahalmi Kralleri Borházban a Homokhátságon termő szőlőből préselhetnek az érdeklődők mézédes mustot, és megismerhetik a használati eszközöket.
Bővebben... ››
Letették a mórahalmi egyházi iskola új épületének alapkövét

Letették a mórahalmi egyházi iskola új épületének alapkövét

(2018.09.25. 10:03)

 Szeptember 24-én, Szent Gellért, a Szeged-Csanádi Egyházmegye első püspökének ünnepén helyezték el a mórahalmi Szent László Katolikus Általános Iskola új épületének alapkövét.
Bővebben... ››

További hírek ››