clock
tour
admin

Indul Fiatal Vállalkozók Hete Szegeden.

2017.11.14. 11:40

 Győr, Gyöngyös, Kecskemét, Miskolc, Pécs, Szeged, Székesfehérvár, Nyíregyháza, Zalaegerszeg és Budapest – érdekfeszítő előadások 18-40 év közötti fiataloknak és vállalkozóknak egy teljes héten át. Országszerte ingyenes előadásokkal inspirálják a fiatalokat és idén is őszintén kerülnek terítékre a legégetőbb témák november 13-17 között.

 A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) 2017. november 13-17. között a világ több, mint 170 országához hasonlóan, Magyarországon már a JUBILUEUMI X. alkalommal rendezi meg a Fiatal Vállalkozók Hetét.
Szakmai előadások Budapesten és a vidéki nagyvárosokban
Szegeden november 14-15 között kerül megrendezésre az esemény, a Csongrád megyei kormányhivatalban, amelynek keretein belül a kezdő vállalkozók megtudhatják, hogyan vonhatnak be tőkét kezdő vállalkozásukba, milyen állami forrásokat tudnak felhasználni egy jó ötletre, és milyen pályázati lehetőségeik vannak jelenleg. Az eseményen megkóstolhatják Csongrád megye ízeit, a megyében élő termelők által, akik saját termékeiket bemutathatják a rendezvényen. Ha szükséged van új ötletekre, hogyan indíts vállalkozást, vagy hogyan lendítsed be azt, feltétlen itt a helyed.
Az eseményről bővebb tájékoztatást talál a facebook oldalunkon:
https://www.facebook.com/events/187242515179190/
illetve a : www.fiatalvallalkozokhete.hu oldalon.
A rendezvény díjmentes.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Belvízvédelem

Belvízvédelem

(2018.06.16. 20:41)

A mai jelentős mennyiségű csapadék folytán kialakult belvízhelyzetre tekintettel, kezdeményeztem a Belvízvédelmi készültség azonnali hatállyal történő elrendelését

Nógrádi Zoltán
polgármester

Bővebben... ››
Fúvószenekari hangverseny

Fúvószenekari hangverseny

(2018.06.16. 08:50)

 Helyszín: Aranyszöm Rendezvényház
Bővebben... ››
Szent Iván éji kerékpártúra

Szent Iván éji kerékpártúra

(2018.06.15. 08:04)

 Leghosszabb nap, nyári napforduló, Szent Iván éjjele, s a velük kapcsolatos ismeretek pontosítása kellemes nyáresti kerékpározással egybekötve. Utunk során látjuk naplementében a Nagyszéksós – tavat és bivalyait.
Bővebben... ››

További hírek ››