clock
tour
admin

Ingyenesen elérhető WIFI hálózat kiépítése

2019.06.11. 10:35

 Egy igazán izgalmas, Európai Unió által kezdeményezett WIFI4EU projekt keretében Mórahalom városa a Display Computer Kft-t bízta meg a város wifi hálózatának kiépítésével

 A 2020 tavaszáig elkészülő fejlesztés célja, hogy a települések ingyenesen elérhető wifi szolgáltatást nyújtsanak az európai polgárok számára elsősorban nyilvános helyeken, Mórahalmon a következő helyszíneken:

✅ Városi piac és Buszpályaudvar
✅ Aranyszöm Rendezvényház, valamint a Fesztivál köz, és Pramonád tér
✅ Szent László park
✅ Milleniumi sétány
✅ Barmos György tér
✅ Lovasszínház
✅ Városháza ügyféltér
✅ Móradombi Sportcsarnok

Mindez jelentősen hozzájárulhat a lakosság, a turisták és átutazók kényelméhez is, hiszen könnyen tudnak majd szabadon internetezni a város több pontján is.

Érdemes Önnek is a változatos programok mellett tesztelnie a város új, ingyenesen elérhető wifi hálózatát is!


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

(2019.09.13. 13:13)

 A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal rókákkal kapcsolatos vakcinázást végez Mórahalom közigazgatási területén kézi erővel történő kiszórással.
Bővebben... ››
Családi nap a Koloban

Családi nap a Koloban

(2019.09.13. 09:28)

 A rendezvényen meghívott művészeink színvonalas kézműves foglalkozásokat fognak tartani mind felnőttek, mind gyerekek számára. A résztvevők elmerülhetnek majd az akrilfestészet örömeiben Bán Bea képzőművésszel, míg Tisza Sándor a fafaragás csínjaiba avatja be az érdeklődőket. Lehetőség lesz nemezelésre Ducza Andrea népművésszel, de a faégetés- és díszítés, textilbaba-és macikészítés manufaktúrája sem marad el a repertoárból a Szerbiából, Zentáról érkező Rozetta Kézműves Társasággal. Az érdekes workshopok mellett a látogatóknak lehetősége lesz megcsodálni az alkotók műveit egy kiállítóvásár keretén belül.
Bővebben... ››
Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

(2019.09.12. 07:45)

 1962. március 15-e óta önkéntes tűzoltó a Mórahalom Önkéntes Tűzoltó Egyesületnél a 74 esztendős Lázár Pál, aki MiG-21-es vadászgépeket is szerelt.
Bővebben... ››

További hírek ››