clock
tour
admin

Jótékonysági futónapot tartott Mórahalmon a Rotary Club

2017.12.07. 10:13

 ,,Fuss barátsággal, segíts szeretettel!” Ez a jelmondata a Rotary Club Mórahalom Egyesület hagyományos jótékonysági futónapjának.

November 18-án már negyedik alkalommal indították a rajtot Mórahalmon, különböző távokban és korcsoportokban. A felhívásra 350 elszánt futó csatlakozott óvodástól a senior korosztályig. A szomszédos Szerbiából is voltak nevezők, több mint húszan gondolták úgy, hogy csatlakoznak az eseményhez.Vincze Balázs, a 358-szoros válogatott pólós, a BVSC-Zugló, a Szeged és az OSC-Újbuda felnőtt csapatának korábbi edzője, kétszeres Universiade-győztes kapitány is megtisztelte a rendezvényt. Példamutató sportolóként futással biztatta a résztvevőket, és a jól megérdemelt érmeket is ő adta át a dobogósoknak.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

December 14-én adják át a mórahalmi szakképző új épületét

December 14-én adják át a mórahalmi szakképző új épületét

(2018.12.12. 14:07)

 Mórahalom városi önkormányzat a Szegedi Szakképzési Centrummal együttműködve 2015-ben kezdeményezte egy, a Szakképzési Centrum szervezeti keretein belül működő, új mórahalmi szakképző intézmény létrehozását.
Bővebben... ››
Közterületi wifi hálózat épül Mórahalmon

Közterületi wifi hálózat épül Mórahalmon

(2018.12.12. 14:04)

 Mórahalom önkormányzata a napokban értesült róla, hogy újabb fejlesztésbe kezdhet 2019-ben.
Bővebben... ››
Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

(2018.12.12. 13:26)

 Megyénkben a katasztrófavédelem szakemberei mellett, több szolgáltató végzi a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát. Érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat. Célszerű ugyanis nem a fűtési szezonra vagy a szezon előtti utolsó napokra halasztani ezeket a teendőket. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, a katasztrófavédelem az alábbi rövid útmutatóval igyekszik segíteni a lakosságot, ami tartalmazza a kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:
Bővebben... ››

További hírek ››