clock
tour
admin

Jótékonysági futónapot tartott Mórahalmon a Rotary Club

2017.12.07. 10:13

 ,,Fuss barátsággal, segíts szeretettel!” Ez a jelmondata a Rotary Club Mórahalom Egyesület hagyományos jótékonysági futónapjának.

November 18-án már negyedik alkalommal indították a rajtot Mórahalmon, különböző távokban és korcsoportokban. A felhívásra 350 elszánt futó csatlakozott óvodástól a senior korosztályig. A szomszédos Szerbiából is voltak nevezők, több mint húszan gondolták úgy, hogy csatlakoznak az eseményhez.Vincze Balázs, a 358-szoros válogatott pólós, a BVSC-Zugló, a Szeged és az OSC-Újbuda felnőtt csapatának korábbi edzője, kétszeres Universiade-győztes kapitány is megtisztelte a rendezvényt. Példamutató sportolóként futással biztatta a résztvevőket, és a jól megérdemelt érmeket is ő adta át a dobogósoknak.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Belvízvédelem

Belvízvédelem

(2018.06.16. 20:41)

A mai jelentős mennyiségű csapadék folytán kialakult belvízhelyzetre tekintettel, kezdeményeztem a Belvízvédelmi készültség azonnali hatállyal történő elrendelését

Nógrádi Zoltán
polgármester

Bővebben... ››
Fúvószenekari hangverseny

Fúvószenekari hangverseny

(2018.06.16. 08:50)

 Helyszín: Aranyszöm Rendezvényház
Bővebben... ››
Szent Iván éji kerékpártúra

Szent Iván éji kerékpártúra

(2018.06.15. 08:04)

 Leghosszabb nap, nyári napforduló, Szent Iván éjjele, s a velük kapcsolatos ismeretek pontosítása kellemes nyáresti kerékpározással egybekötve. Utunk során látjuk naplementében a Nagyszéksós – tavat és bivalyait.
Bővebben... ››

További hírek ››