clock
tour
admin

Jótékonysági futónapot tartott Mórahalmon a Rotary Club

2017.12.07. 10:13

 ,,Fuss barátsággal, segíts szeretettel!” Ez a jelmondata a Rotary Club Mórahalom Egyesület hagyományos jótékonysági futónapjának.

November 18-án már negyedik alkalommal indították a rajtot Mórahalmon, különböző távokban és korcsoportokban. A felhívásra 350 elszánt futó csatlakozott óvodástól a senior korosztályig. A szomszédos Szerbiából is voltak nevezők, több mint húszan gondolták úgy, hogy csatlakoznak az eseményhez.Vincze Balázs, a 358-szoros válogatott pólós, a BVSC-Zugló, a Szeged és az OSC-Újbuda felnőtt csapatának korábbi edzője, kétszeres Universiade-győztes kapitány is megtisztelte a rendezvényt. Példamutató sportolóként futással biztatta a résztvevőket, és a jól megérdemelt érmeket is ő adta át a dobogósoknak.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Megkezdődött az 55-ös főút utolsó felújított szakaszának műszaki átadása

Megkezdődött az 55-ös főút utolsó felújított szakaszának műszaki átadása

(2017.12.12. 07:50)

 Megkezdődött az 55-ös számú főút Mórahalom elkerülő – megyehatár közötti szakaszának műszaki átadása.
Bővebben... ››
2018-ban újabb kerékpárút-szakasz készül el Mórahalmon

2018-ban újabb kerékpárút-szakasz készül el Mórahalmon

(2017.12.12. 07:48)

 „A Homokhát Térségi Agrár-Ipari Tudományos és Technológiai Park agrárlogisztikai fejlesztése a gazdaságélénkítés jegyében” című pályázat keretében a Röszkei út páros oldalán a Kölcsey utcától a Guczi sorig tartó kerékpárút építésének munkálatait az Invitel Zrt. leállíttatta, tekintettel arra, hogy egy távközlési oszlopuk a nyomvonalban található, amelynek kiváltását terveztetni és engedélyeztetni szükséges.
Bővebben... ››
LEADER fórum lesz Mórahalmon

LEADER fórum lesz Mórahalmon

(2017.12.12. 07:46)

Szeretettel vár minden kedves érdeklődőt a Homokháti önkormányzatok Kistérségi Területfejlesztési Közhasznú Egyesülete a Mórahalom, Szentháromság tér 1. szám alatti 1. emeleti nagy tárgyalóba 2017. december 18-án.
Bővebben... ››

További hírek ››