clock
tour
admin

Kiesett a Mórahalom

2018.05.14. 09:20

 Kikapott Pécsett, és matematikailag is eldőlt a homokhátiak sorsa.

 Utolsó esélyét ragadhatta volna meg a Mórahalom a listavezető Pécs otthonában: mindebből kiderül, nem volt könnyű helyzetben a gárda, amelynek az osztály egyik legjobb csapatának vendégeként kellett volna nyernie.

A Pécs az elejétől fogva dominált a meccsen, azonban megvolt a Mórahalom lehetősége arra, hogy vezetéshez jusson, de Zsivóczky lövését Somogyi hárította. Az első húsz perc végén egy szögletet tudott megcsúsztatni Mojzer, amivel megszerezte a vezetést a Pécs, majd Zsivoczky szerezhetett volna ismét gólt, de közelről is elpuskázta lehetőségét. A lehető legrosszabbkor, még éppen a szünet előtt duplázta meg előnyét a Pécs, Kónya Dávid elé került egy szabadrúgás utáni lecsorgó, aki a léc alá lőtt, így 2-0-s pécsi vezetéssel fordulhattak a csapatok.

A szünet után tíz perc elteltével Nagy József távoli lövése talált utat Révész kapujába, majd egy beadásra Mojzer érkezett, aki megszerezte a negyedik pécsi gólt, húsz perccel a meccs vége előtt. A végére kicsit szétetesett a Mórahalom, és újabb két alkalommal kapitulált - a 6-0-s vereséggel pedig eldőlt, hogy a Mórahalom búcsúzni kényszerül a harmadosztályból.

Vojnics-Zelics Szása együttesének így még három meccse van az NB III-ban, legközelebb jövő szombaton a Dabast fogadják a homokhátiak.

NB III Közép csoport, 27. forduló

Pécsi MFC - Mórahalom VSE 6-0 (2-0)

Pécs, vezette: Bana Gergely (Kis Zoltán, Perák András).
Pécs: Somogyi - Kónya K., Gajág, Puskás, Erdős, Horváth, Nagy, Kónya D., Koller (Beke, 57.), Károly (Wittrédi, 69.), Mojzer (Bata, 74.). Edző: Márton Gábor.
Mórahalom: Révész - Lászik, Banjac, Fodor (Zsoldos, 31.), Podonyi (Dobák, 69.), Bogáti, Pócs T., Pócs D., Zsivoczky-Pandel (Busa, 52.), Bokányi, Hrabovszki. Edző: Vojnics-Zelics Szása.
Gól: Mojzer (19., 71.), Kónya D. (40.), Nagy J. (55.), Wittrédi (87.), Bata (89.)


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Gyermekfürdő születésnapi töklámpás party

Gyermekfürdő születésnapi töklámpás party

(2018.10.16. 13:09)

 2018. október 28-án, vasárnap ünnepeljük a Fedett Gyermekfürdő 8. születésnapját.
A születésnapi töklámpás party-ra ingyenes a belépés azoknak, akik saját készítésű töklámpásukat magukkal hozzák és benevezik, a töklámpás szépségversenybe.
A beérkező alkotások éjszaka megvilágítják majd a teljes belvárost!
A születésnapon a boszorkányos szauna felöntések és a gyermek programok mellett óriás születésnapi torta is lesz, hiszen a fürdő elnyerte Az Év Fürdője címet!
Bővebben... ››

"Visszakerültem oda, ahol szeretek játszani" - a mesternégyest szerző Bokányi Richárd, a forduló gólvadásza

(2018.10.16. 12:56)

 A delmagyar.hu az elmúlt futballhétvége legjobb Csongrád megyei gólszerzőjét mutatja be. Ezúttal a megyei II. osztály góllövőlistájának élére ugró, az SZVSE II. ellen mesternégyest szerző mórahalmi Bokányi Richárdot választották a forduló gólvadászának.
Bővebben... ››
Meseautó zenés vígjáték

Meseautó zenés vígjáték

(2018.10.16. 12:52)

 Az Aranyszöm Rendezvényház színpadán 2018. október 29. (hétfő) 19.00 órakor Dr. Vitéz Miklós – Vadnai László: Meseautó - zenés vígjáték a Körúti Színház előadásában.
Bővebben... ››

További hírek ››