clock
tour
admin

Kiesett a Mórahalom

2018.05.14. 09:20

 Kikapott Pécsett, és matematikailag is eldőlt a homokhátiak sorsa.

 Utolsó esélyét ragadhatta volna meg a Mórahalom a listavezető Pécs otthonában: mindebből kiderül, nem volt könnyű helyzetben a gárda, amelynek az osztály egyik legjobb csapatának vendégeként kellett volna nyernie.

A Pécs az elejétől fogva dominált a meccsen, azonban megvolt a Mórahalom lehetősége arra, hogy vezetéshez jusson, de Zsivóczky lövését Somogyi hárította. Az első húsz perc végén egy szögletet tudott megcsúsztatni Mojzer, amivel megszerezte a vezetést a Pécs, majd Zsivoczky szerezhetett volna ismét gólt, de közelről is elpuskázta lehetőségét. A lehető legrosszabbkor, még éppen a szünet előtt duplázta meg előnyét a Pécs, Kónya Dávid elé került egy szabadrúgás utáni lecsorgó, aki a léc alá lőtt, így 2-0-s pécsi vezetéssel fordulhattak a csapatok.

A szünet után tíz perc elteltével Nagy József távoli lövése talált utat Révész kapujába, majd egy beadásra Mojzer érkezett, aki megszerezte a negyedik pécsi gólt, húsz perccel a meccs vége előtt. A végére kicsit szétetesett a Mórahalom, és újabb két alkalommal kapitulált - a 6-0-s vereséggel pedig eldőlt, hogy a Mórahalom búcsúzni kényszerül a harmadosztályból.

Vojnics-Zelics Szása együttesének így még három meccse van az NB III-ban, legközelebb jövő szombaton a Dabast fogadják a homokhátiak.

NB III Közép csoport, 27. forduló

Pécsi MFC - Mórahalom VSE 6-0 (2-0)

Pécs, vezette: Bana Gergely (Kis Zoltán, Perák András).
Pécs: Somogyi - Kónya K., Gajág, Puskás, Erdős, Horváth, Nagy, Kónya D., Koller (Beke, 57.), Károly (Wittrédi, 69.), Mojzer (Bata, 74.). Edző: Márton Gábor.
Mórahalom: Révész - Lászik, Banjac, Fodor (Zsoldos, 31.), Podonyi (Dobák, 69.), Bogáti, Pócs T., Pócs D., Zsivoczky-Pandel (Busa, 52.), Bokányi, Hrabovszki. Edző: Vojnics-Zelics Szása.
Gól: Mojzer (19., 71.), Kónya D. (40.), Nagy J. (55.), Wittrédi (87.), Bata (89.)


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Szeptembertől hosszabb ideig lesz nyitva a régi mórahalmi sportcsarnok

Szeptembertől hosszabb ideig lesz nyitva a régi mórahalmi sportcsarnok

(2018.08.19. 12:11)

 Mórahalmon, a Zákányszéki úton található sportcsarnok használata szeptember 1-jétől megváltozik. A csarnok meghosszabbított nyitva tartással várja a sportolni vágyókat.
Bővebben... ››
Hagyományos ízek és az 1000 éves Kárpát-medence – Augusztus 20-ai programok a Mini Hungary parkban

Hagyományos ízek és az 1000 éves Kárpát-medence – Augusztus 20-ai programok a Mini Hungary parkban

(2018.08.17. 12:10)

 Ünnep és hagyomány: augusztus 20-án a Magyar Kenyér Ünnepét tartjákmeg a mórahalmi Mini Hungary Parkban. Államalapításunk tiszteletére a Park hagyományos vendégfogadással köszönti a múzeumi látogatókat.
Bővebben... ››
Homokháti Búcsúval és lovas színházzal ünnepel Mórahalom

Homokháti Búcsúval és lovas színházzal ünnepel Mórahalom

(2018.08.17. 07:50)

 A Nemzeti Lovas Színház művészei az ősi magyar hitvilág különleges képeit idézik meg augusztus 20-án Mórahalmon, a fedett lovardában a Honfoglalás című rockoperában. Előtte, augusztus 19-én a helyi templomkertben tartják a Homokháti Búcsút, amelyen a Kormorán együttes ad koncertet.
Bővebben... ››

További hírek ››