clock
tour
admin

Megnyílt a Bivaly Bowling - A játékok mellett különleges ételeket is kínálnak Mórahalom új sportcentrumában

2018.12.05. 08:40

 A Zöld Város Projekt részeként új sport- és szabadidőközponttal gazdagodott Mórahalom. A Bivaly Bowlingba nemcsak a térségből, hanem Szegedről is érkeznek vendégek.

 Mórahalom az elmúlt években folyamatosan dolgozik azon, hogy ne csak a Szent Erzsébetről elnevezett gyógyfürdője miatt ismerjék és kedveljék. A kisváros turisztikai vonzerejét a gazdag kulturális programkínálat, a széles körű egészségügyi és gyógyászati szolgáltatások, valamint a sportolási és rekreációs tevékenységek együttese adja.

A város a közelmúltban egy újabb sport- és szórakoztató-központtal gazdagodott. A Bivaly Bowling többfunkciós létesítmény teret ad sportolásnak, játéknak, szórakozásnak, családi és céges eseményeknek és természetesen a gasztronómiának is.

– A négypályás bowling mellett lehet biliárdozni, a gyerekeket Xbox várja, de van léghoki is – sorolta Tutrai Dániel. Az üzletvezetőtől megtudtuk, nagy az érdeklődés Mórahalom új látványossága iránt, a térségi települések – Ásotthalom, Domaszék, Röszke, Zákányszék és Ruzsa – mellett már Szegedről is érkeztek látogatók.A játékok mellett különleges ételeket is kínálnak Mórahalom új sportcentrumában. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


Daka Edina, az önkormányzat munkatársa barátaival, kollégáival rendszeres látogatója a Bivaly Bowlingnak.

– Egyszer nagyon régen, tíz éve, 17 éves koromban játszottam Szegeden, ez most a negyedik alkalom. Szeretem, mert szerintem szórakoztató, és azt mondják, nem vagyok rossz benne – mondta Edina.

A sport mellett gasztronómiai különlegességekkel is csábítják a látogatókat. A hely nevéből adódóan az étlapon szerepel bivalyesszencia zöldséggel és tésztával, bivalymozzarella. Az üzemeltető a belső tér kialakításával és az étel- és italválaszték összeállításával is igyekezett fiatalos, a mai trendeknek megfelelő újításokat hozni Mórahalomra.

Az üzletvezető kilenc év után Ausztriából tért haza az új szórakoztató-központ miatt, a szakács pedig Svédországban dolgozott korábban.

Forrás: delmagyar.hu


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Szökj ki az Év Fürdőjébe

Szökj ki az Év Fürdőjébe

(2019.02.18. 11:54)

Igaz, hogy idén nincs szökőév, de az Év Fürdőjében mégis szőkőárakkal kedveskedünk február utolsó napján.

Szökj ki az Év Fürdőjébe 2019. február 28-án, csütörtökön és mi 50% kedvezményt adunk a teljes áru napijegyek árából!

Bővebben... ››
Idén is Szerelmes Kalandtúrára várják a párokat

Idén is Szerelmes Kalandtúrára várják a párokat

(2019.02.15. 12:35)

 A Házasság Hetéhez kapcsolódva idén is várják a vállalkozó kedvű házaspárok, szerelmespárok jelentkezését február 14-e és március 14-e között. Olyan feladatokat biztosítanak számukra, amelyek lehetőséget nyújtanak kapcsolatuk elmélyítésére és a közös kikapcsolódásra.
Bővebben... ››
Üzlethelyiség kiadó!

Üzlethelyiség kiadó!

(2019.02.14. 15:52)

 A Mórahalom, Szent László park 3. szám alatti Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő gyógyászati szárnyában lévő 10 m2 alapterületű üzlethelyiség kiadó.
Bővebben... ››

További hírek ››