clock
tour
admin

Megnyílt a Bivaly Bowling - A játékok mellett különleges ételeket is kínálnak Mórahalom új sportcentrumában

2018.12.05. 08:40

 A Zöld Város Projekt részeként új sport- és szabadidőközponttal gazdagodott Mórahalom. A Bivaly Bowlingba nemcsak a térségből, hanem Szegedről is érkeznek vendégek.

 Mórahalom az elmúlt években folyamatosan dolgozik azon, hogy ne csak a Szent Erzsébetről elnevezett gyógyfürdője miatt ismerjék és kedveljék. A kisváros turisztikai vonzerejét a gazdag kulturális programkínálat, a széles körű egészségügyi és gyógyászati szolgáltatások, valamint a sportolási és rekreációs tevékenységek együttese adja.

A város a közelmúltban egy újabb sport- és szórakoztató-központtal gazdagodott. A Bivaly Bowling többfunkciós létesítmény teret ad sportolásnak, játéknak, szórakozásnak, családi és céges eseményeknek és természetesen a gasztronómiának is.

– A négypályás bowling mellett lehet biliárdozni, a gyerekeket Xbox várja, de van léghoki is – sorolta Tutrai Dániel. Az üzletvezetőtől megtudtuk, nagy az érdeklődés Mórahalom új látványossága iránt, a térségi települések – Ásotthalom, Domaszék, Röszke, Zákányszék és Ruzsa – mellett már Szegedről is érkeztek látogatók.A játékok mellett különleges ételeket is kínálnak Mórahalom új sportcentrumában. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


Daka Edina, az önkormányzat munkatársa barátaival, kollégáival rendszeres látogatója a Bivaly Bowlingnak.

– Egyszer nagyon régen, tíz éve, 17 éves koromban játszottam Szegeden, ez most a negyedik alkalom. Szeretem, mert szerintem szórakoztató, és azt mondják, nem vagyok rossz benne – mondta Edina.

A sport mellett gasztronómiai különlegességekkel is csábítják a látogatókat. A hely nevéből adódóan az étlapon szerepel bivalyesszencia zöldséggel és tésztával, bivalymozzarella. Az üzemeltető a belső tér kialakításával és az étel- és italválaszték összeállításával is igyekezett fiatalos, a mai trendeknek megfelelő újításokat hozni Mórahalomra.

Az üzletvezető kilenc év után Ausztriából tért haza az új szórakoztató-központ miatt, a szakács pedig Svédországban dolgozott korábban.

Forrás: delmagyar.hu


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Hivatalosan is átadták a Homokhátság új szakképző iskoláját Mórahalmon

Hivatalosan is átadták a Homokhátság új szakképző iskoláját Mórahalmon

(2018.12.14. 14:49)

 Egy éve tették le a Szegedi Szakképzési Centrum Tóth János Mórahalmi Szakképző Iskolája alapkövét, és az azóta eltelt hónapok alatt felépült és elindult a Homokhátság új szakképző iskolája. Idén, december 14-én, egy évvel az alapkő letétele után hivatalosan is átadják az épületet. Az esemény fontos és szimbolikus értékű egyaránt, hiszen új állami iskola alapítása hosszú idő óta nem történt.
Bővebben... ››
Az ünnepek alatt is nyitva a fürdő

Az ünnepek alatt is nyitva a fürdő

(2018.12.14. 12:03)

 Az Év Fürdője az ünnepek alatt is várja látogatóit! A szenteste az év egyetlen napja, amikor a fürdő zárva tart, de a két ünnep között, sőt az újévben is hosszabbított nyitva tartással igyekszünk kedveskedni vendégeinknek.
Bővebben... ››
Igazgatási szünet a Városházán

Igazgatási szünet a Városházán

(2018.12.13. 09:59)

Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mórahalmi Polgármesteri Hivatal az 2018. december 15-én (szombaton) igazgatási szünetet tart!


Bővebben... ››

További hírek ››