clock
tour
admin

Megnyílt a Bivaly Bowling - A játékok mellett különleges ételeket is kínálnak Mórahalom új sportcentrumában

2018.12.05. 08:40

 A Zöld Város Projekt részeként új sport- és szabadidőközponttal gazdagodott Mórahalom. A Bivaly Bowlingba nemcsak a térségből, hanem Szegedről is érkeznek vendégek.

 Mórahalom az elmúlt években folyamatosan dolgozik azon, hogy ne csak a Szent Erzsébetről elnevezett gyógyfürdője miatt ismerjék és kedveljék. A kisváros turisztikai vonzerejét a gazdag kulturális programkínálat, a széles körű egészségügyi és gyógyászati szolgáltatások, valamint a sportolási és rekreációs tevékenységek együttese adja.

A város a közelmúltban egy újabb sport- és szórakoztató-központtal gazdagodott. A Bivaly Bowling többfunkciós létesítmény teret ad sportolásnak, játéknak, szórakozásnak, családi és céges eseményeknek és természetesen a gasztronómiának is.

– A négypályás bowling mellett lehet biliárdozni, a gyerekeket Xbox várja, de van léghoki is – sorolta Tutrai Dániel. Az üzletvezetőtől megtudtuk, nagy az érdeklődés Mórahalom új látványossága iránt, a térségi települések – Ásotthalom, Domaszék, Röszke, Zákányszék és Ruzsa – mellett már Szegedről is érkeztek látogatók.A játékok mellett különleges ételeket is kínálnak Mórahalom új sportcentrumában. Fotó: Kuklis István - GALÉRIA


Daka Edina, az önkormányzat munkatársa barátaival, kollégáival rendszeres látogatója a Bivaly Bowlingnak.

– Egyszer nagyon régen, tíz éve, 17 éves koromban játszottam Szegeden, ez most a negyedik alkalom. Szeretem, mert szerintem szórakoztató, és azt mondják, nem vagyok rossz benne – mondta Edina.

A sport mellett gasztronómiai különlegességekkel is csábítják a látogatókat. A hely nevéből adódóan az étlapon szerepel bivalyesszencia zöldséggel és tésztával, bivalymozzarella. Az üzemeltető a belső tér kialakításával és az étel- és italválaszték összeállításával is igyekezett fiatalos, a mai trendeknek megfelelő újításokat hozni Mórahalomra.

Az üzletvezető kilenc év után Ausztriából tért haza az új szórakoztató-központ miatt, a szakács pedig Svédországban dolgozott korábban.

Forrás: delmagyar.hu


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Gyermekfürdő gyereknap az Év Fürdőjéban

Gyermekfürdő gyereknap az Év Fürdőjéban

(2019.05.23. 08:52)

 Az Év Fürdője a gyerekeket köszöntve ingyenes fürdőzést biztosít a 14 év alatti fiatalok számára gyermeknapon.
Május 26-án, vasárnap gyermekfoglalkozásokkal, családi programokkal és szauna felöntésekkel várunk mindenkit a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben.

Bővebben... ››
Új városrész épül Mórahalmon – VIDEÓ

Új városrész épül Mórahalmon – VIDEÓ

(2019.05.22. 16:11)

 A mórahalmi önkormányzat megbízásából a számos nemzetközi építészeti díjjal kitüntetett természetközeli szálláshelyet, az Artkazalt megvalósító építésziroda egy ökofalu terveit készítette el Spa Falu néven.
Bővebben... ››
Díjugrató verseny

Díjugrató verseny

(2019.05.22. 07:48)

 2019. május 26-án a Futó-Dobó Lovasközpontban.
Bővebben... ››

További hírek ››