clock
tour
admin

Megrohamozták Kasszás Erzsit Mórahalmon

2017.09.11. 17:18

Kisebb tömeg gyűlt össze a napokban a mórahalmi CBA előtt, ahol az áruházlánc reklámjaiból ismert Kasszás Erzsi várta a rajongókat.

– Rég láttalak, Erzsi! – mondta az apukája karján ülő, négyéves Bubori Beni, amikor sorra került Kasszás Erzsinél, aki a mórahalmi CBA előtt várta rajongóit. Az áruházlánc reklámarcának karakterét és munkaruháját magára öltő Balázs Andrea nagyot mosolygott a cuki köszöntésen, majd megkérdezte Benit, hogy tudja-e a dalát, amit a reklámban énekel. Beni ismerte, így ha kicsit szégyenlősen is, de a színésznővel közösen elénekelte azt. A puszi mellett dedikált kártyát, kitűzőt és lufit is kapott a produkcióért - írja a delmagyar.hu.Szinte sorszámot kellett húznia annak, aki a bolt előtt Kasszás Erzsi közelébe akart férkőzni. Az összegyűlt tömeg nagy része általános iskolás lányokból állt, de akadt rajongó, aki az oviból érkezett apukájával, anyukájával. Mindenki szelfit akart készíteni a reklámban vidáman daloló-táncoló pénztárosnővel, aki a valóságban is készségesen állt a rajongók rendelkezésére, és mindenkinek volt pár kedves mondata. Annyian jöttek dedikáltatni, hogy többször újra kellett tölteni a zsebében tárolt kitűző- és dedikálókártya-készletet. Találkoztunk olyan lányokkal is, akik a karjukra kérték az aláírást.

– Ez sokkal menőbb. Igaz, hogy lekopik, de reméljük, minél később – magyarázta mosolyogva három nagyobb lány, akik természetesen megkapták a közös szelfit is.

– Mivel híres, tök jó, hogy találkozhatunk vele – indokolta a hatodikos Tóth Lea, miért jöttek el az eseményre. A három éve dzsúdózó kislány azt mondta, meghívja Erzsit az edzésére is, ami éppen az esemény után lesz.

– Megfogta a dal a gyerekeket, és ez a jóságos, éneklő-táncoló dadafigura is szimpatikus a számukra – magyarázta Balázs Andrea Kasszás Erzsi sikerének titkát. Elárulta, a karakter nem áll messze a saját egyéniségétől, csak Erzsi sokkal bolondabb, mint ő. – Imádom ezt a szerepet és a gyerekeket, akik jönnek, és hozzák a rajzukat, amit nekem készítettek, vagy éppen elmondják a titkaikat – magyarázta a színésznő, akinek eddig 80 bemutatója volt, tévés cukrászműsort vezet, és hamarosan új Kasszás Erzsi-reklámokat is forgat.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Nemzeti Magánszállás Tanúsító Védjegyet kapott négy szálláshely Mórahalmon

Nemzeti Magánszállás Tanúsító Védjegyet kapott négy szálláshely Mórahalmon

(2017.11.23. 08:36)

 Németh Apartmanházak, Lak6 Apartmanház,
Borostyán Apartmanház és a Charlie Vendégház.
Bővebben... ››
Közmeghallgatás

Közmeghallgatás

(2017.11.22. 14:57)

Mórahalom Város Képviselő-testülete 2017. november 30-án közmeghallgatást tart.
Helszín: Városháza, Díszterem
Bővebben... ››
Bérbeadó ingatlanok Mórahalmon

Bérbeadó ingatlanok Mórahalmon

(2017.11.22. 11:48)

Mórahalom város önkormányzata az alább létesítményeit bérbeadás útján meghirdeti:
Bővebben... ››

További hírek ››