clock
tour
admin

Mini Hungary-ből Ezer Év Parkja

2020.02.12. 08:21

 Több hónapos háttérmunka és előkészítés után a mórahalmi Mini Hungary Park arculatváltása az utolsó fázisához érkezett. Megszületett a park új nevéről és arculati elemének változtatásáról szóló döntés, amelyet végre a nyilvánosság elé tártak a Park munkatársai.

 Mostantól a makettgyűjtemény büszkén viseli az Ezer Év Parkja nevet, amely a magyar történelem s kultúra roppant gazdag ezer évére utal. Logójukban arra törekedtek, hogy ezt az átfogó időkeretet úgy tudják megjeleníteni, hogy közben játékos, modern és letisztult formákat alkalmazzanak. Így nyert alakot az új arculati elemük, amelynek hátterében a honfoglalást reprezentáló ópusztaszeri Árpád-emlékművet, míg előterében a honfoglalás ezredik évfordulójára felépített Országház sziluettjét álmodták meg. A szlogen változatlan maradt: az Ezer Év Parkja kicsiben a legnagyobb!

Az új szezonra készülvén széles körű szolgáltatás- és programkínálattal, valamint megújult kertészettel várják az érdeklődőket, amelyeket folyamatosan ismertetni fognak a következő hetekben. Bármilyen kérdés esetén a +36 30/318- 5215-ös telefonszámon vagy a Facebook-oldalon tudnak érdeklődni.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

(2020.07.03. 10:54)

 A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Röszke és az Ásotthalom Közúti Határátkelőhely.
Bővebben... ››
Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

(2020.07.03. 08:31)

 Újabb jó hírünk van! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét 2020. július 15-ig meghosszabbította!
Bővebben... ››
Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

(2020.07.03. 07:58)

 Az Országgyűlés döntése értelmében a veszélyhelyzet megszűnését követően is – időkorlát nélkül – megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg taj-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség – közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) pénteken az MTI-vel.
Bővebben... ››

További hírek ››