clock
tour
admin

Mórahalmon két helyen is használhatják Kajla útlevelüket a kisdiákok

2019.07.18. 07:59

 A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány gondozásában június 20-tól kezdetét vette a nagyszabású Hol vagy Kajla? program. Az egyben edukatív felhívás részeként az alsós (tehát 1–4. osztályos) gyermekek egy pecsétgyűjtő füzetet, ún. Kajla útlevelet kaptak az oktatási intézményükön keresztül.

 A kampány célja, hogy a kisiskolások Kajlát, a vizslakölyköt követve jobban megismerjék Magyarországot.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a Kajla útlevél felmutatásával a diákjegy kedvezményes ára 1.000 Ft, a családi jegyek árából pedig 800 Ft árengedményt biztosítanak. A Mini Hungary Park szintén részt vesz az akcióban, ahol a gyermekjegyet az útlevélnek köszönhetően 25%-kal olcsóbban lehet megvásárolni. Aki pedig pecsétet is szeretne az útlevélbe, annak el kell látogatni a helyi Tourinform Irodába.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Kocsimúzeum nyílt Mórahalmon

Kocsimúzeum nyílt Mórahalmon

(2020.01.17. 13:47)

 Ünnepélyes keretek között, néptáncosokkal, citerazenével és mézeskalácsból készült lovakkal adták át tegnap Mórahalom legújabb turisztikai látványosságát, a kocsimúzeumot.
Bővebben... ››
V. Molnár Franciska judo emlékverseny

V. Molnár Franciska judo emlékverseny

(2020.01.17. 07:51)

 Minden érdeklődőt szeretettel vár a Mórahalmi Judo SE!
Bővebben... ››
Hóban, fagyban sem állhat meg a házszentelés Mórahalmon

Hóban, fagyban sem állhat meg a házszentelés Mórahalmon

(2020.01.17. 07:42)

 Házszentelésre kísértük el Joó Balázst, a Homokhátság esperesét, aki vízkereszttől tavasz végéig 2000 házat keres föl. Benkő Norbert és családja ünneplőbe öltözve várta az alkalmat, ami közös imával és könyörgéssel kezdődött.
Bővebben... ››

További hírek ››