clock
tour
admin

Mórahalmon két helyen is használhatják Kajla útlevelüket a kisdiákok

2019.07.18. 07:59

 A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány gondozásában június 20-tól kezdetét vette a nagyszabású Hol vagy Kajla? program. Az egyben edukatív felhívás részeként az alsós (tehát 1–4. osztályos) gyermekek egy pecsétgyűjtő füzetet, ún. Kajla útlevelet kaptak az oktatási intézményükön keresztül.

 A kampány célja, hogy a kisiskolások Kajlát, a vizslakölyköt követve jobban megismerjék Magyarországot.

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben a Kajla útlevél felmutatásával a diákjegy kedvezményes ára 1.000 Ft, a családi jegyek árából pedig 800 Ft árengedményt biztosítanak. A Mini Hungary Park szintén részt vesz az akcióban, ahol a gyermekjegyet az útlevélnek köszönhetően 25%-kal olcsóbban lehet megvásárolni. Aki pedig pecsétet is szeretne az útlevélbe, annak el kell látogatni a helyi Tourinform Irodába.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Pécsváradi Big Band koncert

Pécsváradi Big Band koncert

(2019.08.23. 12:54)

 A zenekar műsorát a „Ludas Matyi” c. előadása előtt tekinthetik meg a
mórahalmi Patkó Lovas Színházban.
Bővebben... ››
Áramszünet lesz a gyógyfürdőben

Áramszünet lesz a gyógyfürdőben

(2019.08.23. 12:53)

 Tájékoztatás hálózati munkálatok miatti korlátozott szolgáltatásról a fürdőben.
Bővebben... ››
30 éves születésnapját ünnepli Mórahalom városa

30 éves születésnapját ünnepli Mórahalom városa

(2019.08.23. 08:12)

 Mórahalom 30 éves várossá nyilvánítása alkalmából augusztus utolsó hétvégéjén háromnapos programsorozattal ünnepel a település. Augusztus 30-án, pénteken 17 órakor a Városháza aulájában megnyílik a Tóth Menyhért emlékkiállítás, 18 órakor pedig az Aranyszöm Rendezvényházban ünnepi ülést tart az Értéktár Bizottság, valamint megnyitják az Értéktár fotókiállítást. 19 órakor a Csík zenekar koncertjét hallgathatják meg a rendezvénysátorban az Aranyszöm udvarán.
Bővebben... ››

További hírek ››