clock
tour
admin

Mórahalmon tárgyalt Pintér

2020.05.23. 06:37

 Hatodik évadát kezdi Mórahal­mon a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház.

 A napokban a vá­­rosba látogatott a Nemzeti Lovas Színház néhány tagja Pintér Tibor igazgató vezetésével, akik Nógrádi Zoltán polgármesterrel egyeztettek. Előreláthatólag augusztus 20-án indul a lovas színház, a programokat átszervezve szeptember közepéig láthatók az előadások.

Duka Félix, a színház igazga­tója elmondta, a város látogatói­nak és a környékbelieknek né­­hány évvel ezelőtt szerettek volna valamilyen különleges turisztikai attrakcióval kedveskedni, és még több turistát vonzani a településre. A Futó-Dobó Lovasközpont fedett lo­­vardája alkalmas színházi produkciók megtartására. A kö­­zönség is hamar megszerette a lovas színházat.

A Nemzeti Lovas Színház né­hány tagja érkezett a napokban Mórahalomra Pintér Tibor igazgató vezetésével. A küldöttség a Patkó Lovas és Szabadtéri Színház idei évadáról egyeztetett az önkormányzattal a lovardában. Tárgyaltak Nógrádi Zoltán polgármesterrel is. A találkozón meg­­erősítették, hogy a Nemzeti Lovas Színház vidéki bázisa to­vábbra is a homokháti város, ahová Pintér Tibor és társulata egész nyáron hozza majd lovait a lovas képzésekre.

Nógrádi azt mondta, ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett a mórahalmi újranyitás, és to­vábbra is számít a Pintér-féle lovas színház közreműködésé­­re, amely Mórahalom nyári programkínálatának fénypontja.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Mindenkit vár a mórahalmi strand!

Mindenkit vár a mórahalmi strand!

(2020.05.29. 12:21)

 Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Szent Erzsébet Mórahalmi a Pünkösdi hosszú hétvégén is nyitva tart!
Bővebben... ››
Pünkösdi akciók a Bivaly Bowling Clubban

Pünkösdi akciók a Bivaly Bowling Clubban

(2020.05.29. 12:16)

 Van már programotok a pünkösdi hosszú hétvégére?
Gyertek be hozzánk bármilyen is az időjárás!
Bővebben... ››
Lassan tér vissza az utazási kedv

Lassan tér vissza az utazási kedv

(2020.05.29. 12:12)

 Lassan visszatér az élet a megszokott medrébe, a turizmus is éledezni kezd, megnyíltak a szállodák és a fürdők is a megyében. A szállásadók bizakodóak, bár a jelenlegi helyzetben már az 50 százalékos kihasználtságnak is örülnek.
Bővebben... ››

További hírek ››