clock
tour
admin

Nyitott Templomok Napja Mórahalmon is

2017.09.13. 09:46

Szeptember 16-án a Múzeumok Éjszakájához hasonlóan várja az érdeklődőket a Nyitott Templomok Napján a mórahalmi Szent László Király Plébánia.

A nap során az érdeklődők felfedezhetik a 114 éves templom múltját és jelenét. 15 órától újra látogatható lesz a toronykilátó, folyamatosan fotókat vetítenek a templom archívumából, bemutatják a templomtörténetet felölelő kiadvány 3. kötetét és az érdeklődők beszélgetést hallgathatnak meg Sonkodi Rita festőművésszel, az új oltárkép készítőjével. A nap folyamán kiállítások várják a kicsiket és nagyokat is: Szent Lászlót gyerekszemmel ismerhetjük meg az iskolásoknak kiírt alkotópályázat műveiből, valamint tablókon tárul elénk „Szent László király, a hit bajnoka…’. A nap zárásaként ünnepi szentmisére várják a híveket 18 órától.VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Autómentes Nap volt ma Mórahalmon is

Autómentes Nap volt ma Mórahalmon is

(2017.09.22. 18:39)

A rendezvény egyik hosszú távú célkitűzése, hogy rávegye a rendszerint autóval munkába, iskolába vagy kikapcsolódni járó polgárokat, hogy az utazáshoz fenntartható, alternatív közlekedési módokat vegyenek igénybe. Ilyen módon az európai szintű esemény hozzá kíván járulni a lakosság egészségének és életminőségének javításához.
Bővebben... ››
Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

(2017.09.22. 08:55)

 A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal rókákkal kapcsolatos vakcinázást végez Mórahalom közigazgatási területén kézi erővel történő kiszórással.
Bővebben... ››
CHARLEY NÉNJE – zenés vígjáték a Pódium Színház előadásában november 13-án

CHARLEY NÉNJE – zenés vígjáték a Pódium Színház előadásában november 13-án

(2017.09.22. 07:58)

 A Pódium Színház bemutatja:
CHARLEY NÉNJE - zenés vígjáték két részben
2017. november 13. (hétfő) 19 óra
Bővebben... ››

További hírek ››