clock
tour
admin

Rendész munkatársat keresünk

2020.02.11. 16:38

 Mórahalom Városi Önkormányzat munkatársat keres rendész állás betöltésére

 Ellátandó feladat: Az egyes rendészeti feladatokat ellátó személyek tevékenységéről, valamint egyes törvényeknek az iskolakerülés elleni fellépést biztosító módosításáról szóló 2012. évi CXX. törvényben mezőőr rendész részére meghatározott feladatok.


Feltételek:
 magyar állampolgárság
 büntetlen előélet
 fizikai és pszichikai alkalmasság
 B-kategóriás jogosítvány.

Előnyt jelent:
 rendészeti tapasztalat.

- a jogállásra, az illetmény megállapítására és juttatásokra a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény rendelkezései az irányadók.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. február 17.

Az állás 2020. március 1. napjától betölthető.

A pályázathoz csatolni kell:

• Részletes szakmai önéletrajz
• A végzettséget igazoló dokumentum másolatát.


Jelentkezni a Mórahalom Városi Önkormányzatnál e-mailben a berika@morahalom.hu címre lehet, a pályázókat személyes elbeszélgetés után a döntésről írásban értesítjük.

További információ a munkakörrel kapcsolatosan Battancs Erika rendészeti csoportvezetőtől kérhető a (62/281-022) telefonszámon.

A pályázat benyújtásának tényét és annak tartalmát az adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeljük. A pályázat kiírója a pályázat eredménytelenné nyilvánításának jogát fenntartja.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

(2020.07.03. 10:54)

 A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Röszke és az Ásotthalom Közúti Határátkelőhely.
Bővebben... ››
Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

(2020.07.03. 08:31)

 Újabb jó hírünk van! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét 2020. július 15-ig meghosszabbította!
Bővebben... ››
Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

(2020.07.03. 07:58)

 Az Országgyűlés döntése értelmében a veszélyhelyzet megszűnését követően is – időkorlát nélkül – megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg taj-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség – közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) pénteken az MTI-vel.
Bővebben... ››

További hírek ››