clock
tour
admin

Sikerrel fociztak a mórahalmi öregfiúk

2019.09.10. 14:52

 A testvértelepülések "Sörös Szilveszter" emléktornáján júliusban, majd szeptemberben Csíkszentmártonban szerepelt a mórahalmi öregfiúk focicsapat

2019. július 20.

A testvértelepülések "Sörös Szilveszter" emléktornáján, 2019. július 20-án, Temerinben a Mórahalmi Öregfiúk Focicsapat I. helyezést ért el.


A csapat tagjai:
Hajdú Gáspár
Börcsök Barnabás
Csiszár Roland
Tóth János
Fazekas István
Bába László
Sejben József
Tanács Attila
Szekeres Zoltán
Vér István
Császár István


2019. szeptember

A Mórahalmi Öregfiúk Focicsapata, a város testvértelepülésének meghívására Csikszentmártonba utazott.A 2019. szeptember 6-án, 7-én zajló barátságos mérkőzések szép mórahalmi sikerrel zárultak.
A mórahalmi csapat 3. helyezést ért el a székelyföldi megmérettetésen.

A csapat tagjai:
Ótott Kovács Zoltán
Fazekas István
Papp Tibor
Tóth János
Vér István
Császár Ferenc
Kiss károly
Bába László
Császár István

 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Ebzárlat és legeltetési tilalom

Ebzárlat és legeltetési tilalom

(2019.09.13. 13:13)

 A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal rókákkal kapcsolatos vakcinázást végez Mórahalom közigazgatási területén kézi erővel történő kiszórással.
Bővebben... ››
Családi nap a Koloban

Családi nap a Koloban

(2019.09.13. 09:28)

 A rendezvényen meghívott művészeink színvonalas kézműves foglalkozásokat fognak tartani mind felnőttek, mind gyerekek számára. A résztvevők elmerülhetnek majd az akrilfestészet örömeiben Bán Bea képzőművésszel, míg Tisza Sándor a fafaragás csínjaiba avatja be az érdeklődőket. Lehetőség lesz nemezelésre Ducza Andrea népművésszel, de a faégetés- és díszítés, textilbaba-és macikészítés manufaktúrája sem marad el a repertoárból a Szerbiából, Zentáról érkező Rozetta Kézműves Társasággal. Az érdekes workshopok mellett a látogatóknak lehetősége lesz megcsodálni az alkotók műveit egy kiállítóvásár keretén belül.
Bővebben... ››
Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

Majdnem hatvan éve önkéntes tűzoltó

(2019.09.12. 07:45)

 1962. március 15-e óta önkéntes tűzoltó a Mórahalom Önkéntes Tűzoltó Egyesületnél a 74 esztendős Lázár Pál, aki MiG-21-es vadászgépeket is szerelt.
Bővebben... ››

További hírek ››