clock
tour
admin

Szegény Dzsoni és Árnika

2019.11.28. 11:50

 Az RC Mórahalom szeretettel meghívja Önt a Szegény Dzsoni és Árnika című mesejátékra az Aranyszöm Rendezvényházban

 Lázár Ervin kedves történetét sokféle formában dolgozták már fel: készült belőle hangjáték, operett, de még film is.

Lényegében arra a népmesei motívumra épül, hogy két szerelmesnek ahhoz, hogy egymásra találjanak, sok próbát ki kell állniuk. Fontos üzenet, hogy a kapcsolatuk nemcsak saját boldogságuk megtalálásáról szól, hanem közben másokat is boldoggá kell tenniük. A mesét egy kisfiú és édesanyja párbeszéde keretezik, akik egyszerre írói és értelmezői a történetnek.

A szegedi piarista diákok színPad együttesének előadása ismételten bővelkedik humoros és kreatív megoldásokban, pl. ahogy átváltozik egyik-másik szereplő kacsává, vagy ahogy megtanul egy rablócsapat amerikai focit játszani.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

(2020.07.03. 10:54)

 A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Röszke és az Ásotthalom Közúti Határátkelőhely.
Bővebben... ››
Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

(2020.07.03. 08:31)

 Újabb jó hírünk van! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét 2020. július 15-ig meghosszabbította!
Bővebben... ››
Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

(2020.07.03. 07:58)

 Az Országgyűlés döntése értelmében a veszélyhelyzet megszűnését követően is – időkorlát nélkül – megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg taj-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség – közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) pénteken az MTI-vel.
Bővebben... ››

További hírek ››