clock
tour
admin

Szezonnyitás a mórahalmi Mini Hungary Parkban

2018.03.13. 07:25

 Március 15-re a téliesítés megszűnik a Mini Hungary Parkban. Ez azt jelenti, hogy “eltűnnek” a maketteket védő sátrak, valamint visszakerülnek azok a makettek, amelyek a telet különböző intézményekben töltötték kiállítás céljából.

 Így a teljes szabadtéri kiállítás megtekinthetővé válik csütörtöktől. Az ünnepre való tekintettel tárlatvezetés indul két időpontban: 10-től és 14 órától. A tárlatvezetés 14 éves korig ingyenes, 14 éves kor felett 300 Ft/fő.A makettgyűjtemény szezonnyitója Húsvétkor lesz, április 1. és 2 között. Érdemes már most készülni az eseményre, hiszen az egész család talál majd magának kikapcsolódási lehetőséget a parkban. Kézműves foglalkozással, állatsimogatóval, húsvéti vetélkedővel és bábszínházi előadással várják a látogatókat. Továbbá a hagyományőrzés sem marad el, húsvéti locsolkodáson vehet részt bárki a mórahalmi néptáncosok bemutatóján keresztül.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Belvízvédelem

Belvízvédelem

(2018.06.16. 20:41)

A mai jelentős mennyiségű csapadék folytán kialakult belvízhelyzetre tekintettel, kezdeményeztem a Belvízvédelmi készültség azonnali hatállyal történő elrendelését

Nógrádi Zoltán
polgármester

Bővebben... ››
Fúvószenekari hangverseny

Fúvószenekari hangverseny

(2018.06.16. 08:50)

 Helyszín: Aranyszöm Rendezvényház
Bővebben... ››
Szent Iván éji kerékpártúra

Szent Iván éji kerékpártúra

(2018.06.15. 08:04)

 Leghosszabb nap, nyári napforduló, Szent Iván éjjele, s a velük kapcsolatos ismeretek pontosítása kellemes nyáresti kerékpározással egybekötve. Utunk során látjuk naplementében a Nagyszéksós – tavat és bivalyait.
Bővebben... ››

További hírek ››