clock
tour
admin

Városjáték applikáció

 Aranytallérok nyomában Mórahalmon – Települési Értéktáros városjáték applikáció, a modern idegenvezető

 Okos eszközökre tölthető le az az alkalmazás, mellyel a város lakói és vendégi a modern technológia segítségével könnyedén, játszva ismerhetik meg Mórahalmot a Mórahalmi Települési Értéktár elemei segítségével.
Az érdeklődők számára gyalogosan, és biciklis túrához is elérhető a városnéző játék.
A többféle városismertető használatához az applikáció letöltésére és az okos eszköz helymeghatározó rendszerére van csak szükség. A letöltést követően a játék offline módban elérhető, így nem szükséges hozzá további Internet kapcsolat.
A gyalogos és kerékpáros kalandorok a 6, illetve 9 állomásból álló útvonal során ismertetőkkel, játékos feladatokkal, ismeretterjesztő anyagokkal és régi fotókkal találkoznak egy mese cselekményébe ágyazva, melyek elolvasása, megoldása után lesz lehetőségük tovább haladni.
Az „Aranytallérok nyomában” elnevezésű játékok megtalálhatók az App Store vagy a Google Play áruházból letöltött Miratia alkalmazáson belül.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása az ünnepek alatt

A Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása az ünnepek alatt

(2020.04.03. 11:29)

 A hivatal ügyfélfogadási rendje az alábbiak szerint alakul az ünnepek alatt:
Bővebben... ››
Tájékoztatás iskolai beiratásról

Tájékoztatás iskolai beiratásról

(2020.04.03. 10:45)

 TÁJÉKOZTATÁS a Szent László Katolikus Általános Iskola A 2020/2021. TANÍTÁSI ÉVRE TÖRTÉNŐ ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEIRATKOZÁSRÓL
Bővebben... ››
Hirdetmény óvodai beiratkozásról

Hirdetmény óvodai beiratkozásról

(2020.04.03. 08:33)

 Hirdetmény  a Mórahalom Városi Önkormányzat által fenntartott  Mórahalmi Napköziotthonos Óvodába a 2020/2021-es nevelési évre történő  beiratkozás rendjéről
Bővebben... ››

További hírek ››