clock
tour
admin

Vereség a bajnoki nyitányon

2018.03.12. 09:23

 A labdarúgó NB III Közép csoportjának 18. fordulójában a Hódmezővásárhelyi FC nyerte a Csongrád megyei derbit, mivel 2-0-ra legyőzte a Mórahalmot.

 HFC–Mórahalom 2–0 (0–0)
Labdarúgó NB III, Közép csoport, 18. forduló. Hódmezővásárhely, 300 néző. Vezette: Farkas Mátyás – jól (Sándor Z., Kovács B.).
HFC: Filipánics 7 – Prasler 6,5, Huszár 7, Szántó 7, Mezei 6,5 – Benke 0 (Szabó M. 6,5, 19.), Szilágyi 7, Füredi 7, Konc 7,5 – Varga B. 7,5 (Kökény –, 85.), Rácz D. 7 (Szabó M. D. –, 62.). Vezetőedző: Szűcs Róbert.
Mórahalom: Krnács 5 – Banjac 4, Szücs S. 4 (Busa, 61.), Lászik 4 – Pócs T. 3,5, Zsoldos 4, Zámbó 3,5, Fodor 3,5 – Bogáti 5, Zsivoczky-Pandel 3,5 (Podonyi, 68.), Hrabovszki 4 (Várda 4, a szünetben). Vezetőedző: Vojnics-Zelics Szása.
Gólszerzők: Konc (52.), Varga B. (61.).
Sárga lap: Füredi (18.), Szabó M. (58.), Szilágyi (86.), ill. Várda (59.), Lászik (68.).

Már a második percben kapufával jelezte a HFC, hogy komolyan gondolja a három pont megszerzését: szöglet után Huszár a felső lécet találta el. A következő helyzet is a hazaiaké volt, amikor Füredi Krnács kezébe emelt. Ismét egy kapufa mutatta a hazaiak fölényét, amikor Rácz D. félfordulattal találta el az oldalsó lécet.

A második félidőben megjöttek a vásárhelyi gólok is. Előbb Szabó M. adott be jobbról, a Németországból visszatért Konc berobbant, és a léc alá fejelt – szép támadás végződött góllal.Alig kilenc perc múlva Szilágyi megcsinálta magának a lövőhelyzetet, Krnács bravúrral védte a bombát, de az kijött róla, Varga B. pedig érkezett a kipattanóra, és a hálóba bombázott. A Mórahalom hiába igyekezett, komoly helyzete nem sok volt, míg a 2–0-s vezetés után a hazaiak tovább növelhették volna előnyüket, ekkor megint eltalálták a kapufát.

Szűcs Róbert: – Nagyon felkészültünk ez alatt a három hónap alatt a mérkőzésre. Egységesek voltunk, és csak a győzelem lebegett a szemünk előtt.

Vojnics-Zelics Szása: – Nagyon görcsösen játszottunk, így nem is lehet nyerni. A hazaiak megérdemelték a sikert, ám szerintem, és ez nem a vásárhelyiek hibája, a második sárga lap egy helyzetnél az első félidő 20. percében elmaradt. Gratulálok a HFC-nek, nekünk pedig össze kell rakni magunkat.

Forrás: delmagyar.hu


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

December 14-én adják át a mórahalmi szakképző új épületét

December 14-én adják át a mórahalmi szakképző új épületét

(2018.12.12. 14:07)

 Mórahalom városi önkormányzat a Szegedi Szakképzési Centrummal együttműködve 2015-ben kezdeményezte egy, a Szakképzési Centrum szervezeti keretein belül működő, új mórahalmi szakképző intézmény létrehozását.
Bővebben... ››
Közterületi wifi hálózat épül Mórahalmon

Közterületi wifi hálózat épül Mórahalmon

(2018.12.12. 14:04)

 Mórahalom önkormányzata a napokban értesült róla, hogy újabb fejlesztésbe kezdhet 2019-ben.
Bővebben... ››
Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

Minden, amit a kéményseprésről tudni kell

(2018.12.12. 13:26)

 Megyénkben a katasztrófavédelem szakemberei mellett, több szolgáltató végzi a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát. Érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat. Célszerű ugyanis nem a fűtési szezonra vagy a szezon előtti utolsó napokra halasztani ezeket a teendőket. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, a katasztrófavédelem az alábbi rövid útmutatóval igyekszik segíteni a lakosságot, ami tartalmazza a kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat:
Bővebben... ››

További hírek ››