Töltse le Ön is a turisztikai- vagy városkártyáját, és használja kedvezményeinket!

Otthon Mórahalmon - Mórahalom várja a CSOK-ot igénybe vevő családokat!

Kapcsolódjon ki a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdőben!

Intézmények, elérhetőségek Mórahalmon.

Hírek

Tavasztól különféle koncertek várjákat a látogatókat a mórahalmi Koloban

Tavasztól különféle koncertek várjákat a látogatókat a mórahalmi Koloban

2021.01.21.

A mórahalmi Kolo Kulturális Központ 2021 tavaszától számos koncerttel várja a felnőtteket és gyermeket egyaránt. A fellépők között lesz Illényi Katica, Liszt és Artisjus díjas előadóművész, Kamarás Iván Jászai Mari-díjas színész és Dés László Kossuth és Liszt Ferenc-díjas, Príma primissima díjas magyar előadóművész, dzsesszzenész, zeneszerző, érdemes művész is. Fellép hazánk elsőszámú, többszörös nemzetközi díjas pop-acapella együttese a Fool Moon, Bíró Eszter énekesnő és A Budapest Klezmer Band is koncertet ad Mórahalmon.

Uszodamestert keres a gyógyfürdő

Uszodamestert keres a gyógyfürdő

2021.01.22.

Legyél Te is "fürdős" és dolgozz velünk Magyarország egyik legkedveltebb fürdőjében! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő vezető szerepet tölt be a térség turizmusában, számos szakmai elismerést vívott ki. Fürdőnk folyamatosan fejlődik, megújul és innovatív szemléletének köszönhetően korszerű műszaki megoldásokat alkalmaz.

Száz monitort kaptak

Száz monitort kaptak

2021.01.21.

Száz monitort kapott a mórahalmi Tóth János Szakképző Iskola a BP-től, ezenkívül tableteket, digitalizáló táblát és konyhai eszközöket vásároltak. A thermomix és a turmix használatát be is mutatták: a Piña Colada, az ananászos-kókuszos klasszikus koktél szigorúan alkohol nélkül készült, és karfiolkrémlevest kóstoltunk a tankonyhán.

Egy várost építünk

Videók

Nézd meg legfrissebb videóinkat, fotóinkat, hogy saját szemeddel lásd mit kínál Mórahalom.

Ha tetszett, amit láttál ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel, barátaiddal!