clock
tour
admin

Kedvezmények

Partnereinket olyan szolgáltatáscsomaggal segítjük, amely az Európai Unió által elvárt színvonalhoz igazodóan alap- és innovációs szolgáltatásokat foglal magában, és felöleli a betelepüléssel, valamint a folyamatos napi működéssel kapcsolatos valamennyi területet. A betelepülők kényelmét és gazdasági érdekeit szolgálja a Park folytonosan bővülő szolgáltatáscsomagja.


Az Ipari parkba betelepülőket segítő szolgáltatások:

Tanácsadási szolgáltatások:

- műszaki előkészítés segítése: tervezési, építési, közműellátási, szállítmányozási kérdések
- jogi, pénzügyi és ügyviteli tanácsadás: a vállalkozások folyamatos működésének segítése céljából forrásmenedzselés és üzletvitel tartalmú tanácsadás
- környezetvédelmi tanácsadás, a szigorodó jogszabályok folyamatos nyomonkövetésével, a szelektív hulladékgyűjtés biztosításával
- munkaügyi tanácsadás
- állami és regionális támogatási források: tájékoztatás, pályázat előkészítés
- kapcsolat közvetítés helyi hatóságokhoz, vállalkozásokhoz.

Területőrzés, mely magában foglalja a kerítés meglétét, a portaszolgálatot, a biztonsági szolgálat keretében járőr biztosítását, a riasztórendszert, a komplett vagyonőrzést

Banki szolgáltatások: ATM terminál, bankfiókok, hitel-ügyintézési szolgáltatás

Postai szolgáltatások: kézbesítő és gyűjtőszolgálat a postai küldemények kézbesítésére, postafiók jelenléte, teljes postai szolgáltatások elérhetősége
 


Irodai szolgáltatások:

- kiépített telefonközpont, faxolási lehetőséggel, valamint széles sávú internet elérhetőség, elektronikus levelezés biztosítása
- fénymásolás, nyomdai szolgáltatások biztosítása
- Tárgyaló, előadóterem biztosítása, bérbeadása
- Rendezvényszervezés

Orvosi szolgáltatások:
időszakos üzemorvosi szolgáltatás, állandó orvosi ügyelet (beleértve az éjszakai orvosi ügyeletet is), mentőállomás megléte, mely lehetővé teszi a gyors segítséget és szállítást.

Étkezési szolgáltatások: büfé, mozgóbüfé, önkiszolgáló étterem, étterem, különterem, rendezvényterem található a városban.

Kiskereskedelmi szolgáltatások: élelmiszerüzletek megléte (ABC jellegű üzlet és kisáruház).

Közlekedési szolgáltatások: tömegközlekedési kapcsolat helyközi autóbusz pályaudvarral és megállókkal, szervezett munkásszállítási lehetőség, központi parkolóhely az Inkubátor Centrum személygépkocsi-parkolójában és teherautó parkolójában, kerékpármegőrzés.

Műszaki szolgáltatások: takarítás, kommunális, szelektív és veszélyes hulladékgyűjtés, gépkölcsönzés és műszerkölcsönzés.

Karbantartási szolgáltatások: általános karbantartás és karbantartó ügyelet, számítástechnikai karbantartás és ügyelet, gépkarbantartás, épület karbantartás biztosítása, gépkocsi mosó és személygépkocsi szerviz, takarító ügyelet.
 


Logisztikai szolgáltatások


- információ és tanácsadás: fuvarozási, jogi és biztosítási szolgáltatás
- alapszolgáltatások: szállítás, rakodás, raktározás és csomagolás, szállítmányozás, vámügyintézés és finishing (összeszerelési) szolgáltatások
- kiegészítő szolgáltatások: anyagmozgató gépek, szállítóeszközök bérbeadása, üzemanyag ellátás
 


Innovációs szolgáltatások

- Tanácsadás: az inkubációs centrum szolgáltatásaihoz igazodó információs iroda működtetése, informatikai szolgáltatás keretei között internet hálózat, adatbázisok biztosítása
- Technológiai transzfer, K+F szolgáltatások: információs iroda, technológiai centrum működtetése, szolgáltató vállalkozás a városban.
- Minőségbiztosítás: információ és tanácsadás, szolgáltató vállalkozások megléte
-Iparjogvédelem

Inkubátorház: vállalkozói, technológiai és innovációs inkubáció a településen


Természetesen szintén a feladatunk a(z):

utak karbantartása: tisztítás, hóeltakarítás, közlekedési jelek felújítása,

járdák, parkolófelületek tisztítása, karbantartása,

közvilágítás üzemeltetése,

közműrendszer üzemeltetési karbantartása,

közterületeken a zöldterület gondozása:
parkosítás, füvesítés, fásítás,

nem értékesített terület gondozása.Továbbá segítünk kényelmessé és gyorssá tenni ügyeit, hiszen egyablakos ügyintézéssel segítünk az Ipari Parkban tervezett beruházások előkészítésében, a szükséges szakhatósági engedélyek megszerzésében.

 


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Őszi túra a gátsori erdőn keresztül Kelebiára

Őszi túra a gátsori erdőn keresztül Kelebiára

(2020.09.18. 12:05)

 A túra kiindulási helye Zákányszék, csatlakozni a következő településeken lehet: Zákányszéken a Lengyel térnél 2020. 09. 19-én (szombaton) 9 órakor, Mórahalmon a Szent László parknál 9 óra 30 perckor, Ásotthalmon pedig a Szent István térnél10 óra 15 perckor.
Bővebben... ››
Nordic Walking „botkóstoló” Mórahalmon

Nordic Walking „botkóstoló” Mórahalmon

(2020.09.17. 09:37)

 A gyaloglás és a síelés keveréke? Valami ilyesmi juthat eszedbe, ha nordic walking gyaloglót látsz. E sportág szerelmesei ugyanis síbotokra hasonló eszközökkel róják a kilométereket.
 
Bővebben... ››
Turizmus világhete a Móradombi Uszodában

Turizmus világhete a Móradombi Uszodában

(2020.09.16. 14:32)

 Turizmus világhete a Móradombi Uszodában szeptember 28. és október 4. között. A városkártya használatával a Mórahalmiak ingyenesen léphetnek be az uszoda területére.
Bővebben... ››

További hírek ››