clock
tour
admin

Vendégkönyv

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned

 

1 2 3

 

Kedves Mórahalmiak, Tisztelt Ünneplők! Volt szerencsém részt venni a 30 éves ünnepségen. Minden elismerésem a műsorhoz, a szervezőknek és szereplőknek gratulálok. A megemlékezés tartalmilag kifogástalan és nagyszerű volt. A résztvevők, a hallgatóság átérezte az ünnep fennkölt hangulatát, hosszantartó tapssal jutalmazta a szervezést és az előadókat. További sok sikert kívánok a városnak.

Neuhold Gyula 2019-09-14 14:48:19

http://www.borsonline.hu/aktualis/vegyszerrel-felfujt-alban-fagyival-tomnek-minket/154739

Mórahalmi 2018-06-13 12:51:51

Tisztelt Városvezetés! A meleg beköszöntével akartam egy jót fagyizni a városban, de sajnos azt tapasztaltam, hogy igazi, finom fagyit már nem lehet kapni. A Károly kertben lévő finom csavaros fagyi már nem kapható, tudtommal a gépet a fürdőbe bevitték, ami csavaros kapható a Szokiban, az meg mintha vizet nyalogatnánk, semmi íze sincs. A Adria fagyizó a fürdőben szemben igaz, hogy ugyanannyi pénzért dupla akkora adagot ad, mint anno a Doszpod, de hogy azoknak a fagyiknak köze sincs a valósághoz az biztos. A gyümölcsfagyik messziről nem láttak gyümölcsöt. Minden fagyi ugyanabból a tejszínes alapból készül, csak más színezéket és mesterséges ízt kevernek hozzá. Ami a fürdő oldalában van fagyizó, az meg egyenesen nálam annyira rossz, hogy a kukában kötött ki. Sokan elégedettek az Adria fagyizóval, de nekem fontosabb a minőség, mint a mennyiség. Az ott lévő eperfagyiban nem található egy epermag sem :/. Az ismerettségi körömben sokan osztoznak a véleményemen. Sajnálom, hogy a jégkrémet kell vennem, remélem fog változni a helyzet. Üdv.

mórahalmi 2018-05-31 12:57:01

Régóta járunk Mórahalomra fürödni. De nemcsak a fürdő, a település rendje is csábít. A rendezvények minősége és a vendégszerető hozzáálásuk példás. Köszönjük!

Vitéz Gyula 2017-07-15 19:10:17

Tisztelt Autóstársunk! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő előtt BEHAJTANI TILOS! tábla található, mellette kiegészítő táblaként a kerékbilincselés tábla is kihelyezésre került. Szükség van minderre azért, hogy biztonságossá tegyük a hatóságok: mentő és rendőrség leparkolását a gyógyfürdő közvetlen bejárata előtt. Ön a parkolásával közterületi KRESZ-szabálysértést követett el, amelyért kerékbilincs levétel törvényben előírt 11.500,-Ft-os díját kellett kifizetnie. Maga a behajtani tilos szabálysértés bírságát (30.000,-Ft) nem kellett kifizetnie, mert nem történt Ön ellen rendőrségi feljelentés! Maga a kerékbilincs levételi díj nem a fürdőt illeti, az hatósági díjként a fürdő a Polgármesteri Hivatalba utalja át. Mórahalom területén mindenütt ingyenes a parkolás, cserében néhány helyen nem lehet parkolni a balesetveszély elhárítása miatt. Kérjük a nemzetközi KRESZ-szabályok betartását! Mórahalmi Rendészet

Mórahalom Rendészet 2017-02-20 15:04:38

Miota at vette a zárt körű tasaság a fűrdöt(megvete) azto nagyon furcsa dolgok törternek töb mind 30 szerb regisztzracios kocsit bűntetek meg es a pénz a fördö kaszajába fizezni kekk pofántlansag ide sűjet a hires M,orahalmi gyoghyfűrdö Nogradi polgarnester szégyene hogy ijent megenged MORAHALMIGYOGYFŰRDÖ BŰNTETIMEG AZOPKAT AKKIK NEM JO PARKOLNAK AZ Ö PARKOLOJÁUKBA ÉS BENT NÁLUK A SAJÁT KASZAJUKON KELL FIZETNI.Ijen nincs sehol Magyarországon (BIZTOSAN akik megvetek a gyogyfűrdöt minden pofántlansag és kapzsizsak belefér )

horvat ferenc 2017-02-09 20:32:51

SAJNÁLATOS ITT ISMEGKEZDÖDÖT SZERB AUTOKRA A VADASZAS KEREKBILINCSEL MEG AZ A LEKEZELÖ HOZZA ÁLAS MORAHALOM AQ TOLERASROL VOLT HIES NEM A ZAKLATASROL PLUSZ RENDÖRÖKEL IJESZGETNI MERT EGY FIATZAL RENDÖÜR LÁNY LEGALÁB BŰNÖZÖNEKO TEKINTET OLYAN SZEMTELENŰL KIOKTATOJAN VISLEKEDET EZN A M,AI NAPON TÖRTEN A FŰRDÖ PARKOLOJÁBA

hORVAT FERENC 2016-11-22 21:29:58

Tisztelt „Egy városlakó”! Mórahalom Városi Önkormányzat köszönettel vette észrevételét! Az Ön által felvetett jelzéssel kapcsolatban azt a választ tudjuk adni, hogy a jelenlegi adottság nem teszi lehetővé a parkolók kiszélesítését, ugyanakkor továbbra is keressük a probléma megoldásának lehetőségét. Az egyik ilyen újítás a 30-as sebességkorlátozás bevezetése, ami jelentősen javított a közlekedés helyzetén. Tájékoztatjuk továbbá, hogy Mórahalom Város rendészete folyamatosan figyelemmel kíséri a szabálytalanul parkolókat, így azok figyelmeztetése és szankcionálása is rendszerint megtörténik.

Mórahalom Rendészet 2016-11-22 15:06:30

Tisztelt Városvezetés! Érdeklődni szeretnék, hogy a Zákányszéki úti parkolók megnagyobbítását, vagy esetleg az út kiszélesítését tervezik e? Sajnos nap mint nap közlekedek arra, és azt tapasztalom, hogy sok ott parkoló autó hátulja kilóg az úttestre, ezzel meglassítva, megnehezítve a a kétirányú közlekedést. (Az előző kommentelőhöz pedig csak annyi, hogy aki arra buzdít másokat, hogy lőjenek ki egy kutyát, akkor tőle is el kell venni az állatokat..)

Egy városlakó 2016-11-09 09:25:25

Kedves Mórahalom vezetése nem tudom hogy hol kell bejelenteni a problémámat ezért itt irok önöknek Mh.Arató utcában a 18 szám lakos Polyák Aranka a kutyáját az utcán tartja és azt várja a lakosoktól ne közlekedjünk az Arató utcában,rövid egyhét alatt 3-szor haarapta meg a kutyája porázon sétáltató kiskutyámat, nem árulta el hogy oltva van -e.Kérem löjék ki a kutyáját........Üdvözlettel Kovács Lászlóné

Kovács Lászlóné Piroska 2016-11-01 20:37:00

1 2 3