clock
tour
admin

VI. Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál – Még benevezheti pálinkáját

2019.11.01. 06:41

 A Móra-Tourist Nonprofit Kft. idén november 23-án szervezi meg hagyományos tél eleji rendezvényét. A VI. Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál 14 órától a frissen sült tepertő, a vásári forgatag, a változatos programok és a pálinkamustra hangulatával várja a látogatókat a Rendezvénytérre.

 Idén is lesz vándormuzsikus, tepertőkóstolás, zenés-táncos produkció, látványfőzés, gyermekelőadás és tombola értékes nyereményekkel. Hagyományos programpontként az idei Mórahalmi Pálinka- és Párlatverseny eredményhirdetése sem maradhat el, új elemként pedig a Magyar Pálinka Lovagrend felvonulása teszi teljessé a napot. A tartalmas délutánt Kökény Attila koncertje zárja.

Már csak néhány napja van benevezni pálinkáját a versenyre! Ne habozzon, elő az otthon lapuló szíverősítőkkel! Miért ne lehetne az Öné az első?
Határidő: november 4.
Nevezési díj: 1000 Ft
Helyszín: Mini Hungary Park (6728, Mórahalom, Móradomb körút 11-13.)

A részletes programtervről az esemény Facebook-oldalán, valamint a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő weboldalán tájékozódhatnak.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

Tovább tartanak nyitva a röszkei és ásotthalmi közúti átkelők

(2020.07.03. 10:54)

 A nyári idegenforgalmi időszakra tekintettel hosszabb nyitvatartással dolgozik a Röszke és az Ásotthalom Közúti Határátkelőhely.
Bővebben... ››
Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

Meghosszabbítottuk a lejárt fürdőjegyek érvényességét

(2020.07.03. 08:31)

 Újabb jó hírünk van! A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a korábbi rendkívüli helyzetre való tekintettel a 2020. évben lejárt jegyek, bérletek, kedvezményre jogosító kuponok felhasználási idejét 2020. július 15-ig meghosszabbította!
Bővebben... ››
Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

Megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja

(2020.07.03. 07:58)

 Az Országgyűlés döntése értelmében a veszélyhelyzet megszűnését követően is – időkorlát nélkül – megmarad az e-receptek egyszerűsített kiváltási módja, amelyhez a beteg taj-számának megadása mellett a kiváltó személyazonosságának hitelt érdemlő igazolására van szükség – közölte az Emberi Erőforrások Minisztérium (Emmi) pénteken az MTI-vel.
Bővebben... ››

További hírek ››