clock
tour
admin

VI. Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál – Még benevezheti pálinkáját

2019.11.01. 06:41

 A Móra-Tourist Nonprofit Kft. idén november 23-án szervezi meg hagyományos tél eleji rendezvényét. A VI. Mórahalmi Pálinkaverseny és Tepertőfesztivál 14 órától a frissen sült tepertő, a vásári forgatag, a változatos programok és a pálinkamustra hangulatával várja a látogatókat a Rendezvénytérre.

 Idén is lesz vándormuzsikus, tepertőkóstolás, zenés-táncos produkció, látványfőzés, gyermekelőadás és tombola értékes nyereményekkel. Hagyományos programpontként az idei Mórahalmi Pálinka- és Párlatverseny eredményhirdetése sem maradhat el, új elemként pedig a Magyar Pálinka Lovagrend felvonulása teszi teljessé a napot. A tartalmas délutánt Kökény Attila koncertje zárja.

Már csak néhány napja van benevezni pálinkáját a versenyre! Ne habozzon, elő az otthon lapuló szíverősítőkkel! Miért ne lehetne az Öné az első?
Határidő: november 4.
Nevezési díj: 1000 Ft
Helyszín: Mini Hungary Park (6728, Mórahalom, Móradomb körút 11-13.)

A részletes programtervről az esemény Facebook-oldalán, valamint a Mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő weboldalán tájékozódhatnak.


VISSZA NYOMTATÁS

Legfrissebb híreink:

Településfejlesztési koncepció

Településfejlesztési koncepció

(2019.12.13. 08:30)

 Mórahalom Város új településfejlesztési koncepciójának és településrendezési eszközeinek módosítási eljárása - felkérés véleményezésre
Bővebben... ››
Ünnepi munkarend a Városházán

Ünnepi munkarend a Városházán

(2019.12.13. 08:26)

 Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Polgármesteri Hivatal az alábbi időpontokban ügyeleti rend szerint tart ügyfélfogadást:
Bővebben... ››
25 éves a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Mórahalmi vállalkozást is megörökített az ünnep alkalmából létrehozott ki

25 éves a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara – Mórahalmi vállalkozást is megörökített az ünnep alkalmából létrehozott ki

(2019.12.13. 07:52)

 November 4-én ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK). Ez alkalomból tartott ünnepi rendezvényen nyitotta meg a gazdasági önkormányzat azt – a Délmagyarország napilappal közös – 20 képből álló kültéri fotókiállítást is, amely a szegedi, vásárhelyi és makói állomás után Mórahalmon is bemutattak. A kiállítást december 12-én nyílt meg a Szentháromság téren.
Bővebben... ››

További hírek ››