Pál Feri - Végre megértjük egymást

2021.05.10.

Társkapcsolati kommunikáció a Patkó Lovas és Szabadtéri Színházban

Rotary Club Mórahalom szervezésében előadást tart:

Pál Feri atya: Végre megint értjük egymást, társkapcsolati kommunikáció

Időpont: 2021. június 7. (hétfő) 19 óra

Helyszín: Patkó Lovas és Szabadtéri Színház, Mórahalom, Nyereg sor 4.

Jegyek már kaphatók az Aranyszöm Rendezvényházban és a Thermál Panzióban (+36 30 4567-600) 0-24-ig 3.000 Ft/fő áron, valamint online a lovasszinhaz.morahalom.hu weboldalon.

A hatályos jogszabályok alapján a belépés feltétele 18 év felettiek esetén érvényes védettségi igazolvány és személyi igazolvány felmutatása; 18 év alattiak esetén a kiskorúság igazolása érdekében személyi igazolvány vagy diákigazolvány felmutatása.

Napjainkra nehéz feladattá vált tartós, megelégedett társkapcsolatban élni, mert azok az összetartó erők, amelyek egy férfi-nő szövetséget anno megerősítettek, szinte semmivé foszlottak. Ezért mára személyes életfeladattá vált, ami néhány évtizeddel ezelőtt nem volt az. Éppen ideje, hogy elkezdjünk dolgozni magunkért, a kapcsolatunkért!

Pál Feri római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, aki sajátos előadásmódjával és témáival rengeteg emberhez képes eljutni. Társadalmunkat érintő aktuális problémákat boncolgat, a humor eszközét is segítségül hívva szemlélteti a különböző élethelyzeteket, nehézségeket, melyekbe sokszor magunkat sodorjuk bele.

Pál Ferinek katolikus pap volta ellenére fontos, hogy előadásai semlegesek legyenek: bárki részt vehet rajtuk, nem kell semmilyen vallási ideológiai elvárásnak megfelelnie. Előadásaira jellemző egyrészt a strukturáltság és az érintett szakirodalom intenzív használata, másrészt a stand-up comedyből ismert közvetlen, gyakran csapongó, humoros történetek mesélésére is építő stílus