Védőnői szolgálatV. Védőnői szolgálat

Cím: Mórahalom, Millenniumi sétány 5.
Tel.: (62) 281-260 / 122-es mellék

A védőnői szolgálat munkatársai:


Kérjük azokat a kismamákat, akiknek még nincs várandósgondozási könyve, felvétel céljából előzetesen egyeztessenek időpontot a megadott elérhetőségeken!

Kérjük a településünkre újonnan költözött lakosokat, hogy a védőnői ellátás érdekében az egészségházban működő védőnői szolgálathoz 0 - 6 éves korú gyermeküket szíveskedjenek bejelenteni!

Kedves Leendő Szülők!

Születendő gyermekük anyakönyvezéséhez, hogy az Önök által kívánt vezetéknevet kapja, a házassági anyakönyvi kivonatuk fénymásolatára, illetve abban az esetben, ha nem házasok, apasági nyilatkozatra van szükség. Ezt az iratot a szülőszobára magukkal kell vinniük!

Mórahalmon az apasági nyilatkozattal kapcsolatos ügyintézés a következőképpen zajlik: ha élettársi kapcsolatban élnek és mórahalmi lakosok, akkor a szülész orvos által kiadott igazolással, az anya és apa együttes megjelenésére van szükség a Városházán. Itt, az anyaköyvvezető készíti el Önöknek a szükséges iratot.

Keressék Makráné Hódi Katalint telefonon (62/281-022/116) a Mórahalmi Városházán, aki előre egyeztetett időpontban fogadja a Leendő Szülőket!További információk a Móra-Vitál Kft. honlapján érhetők el a http://moravital.morahalom.hu oldalon