Humán kapacitások fejlesztése térségi szemléletben a Mórahalmi járásban

Kedvezményezett neve: Mórahalom Városi Önkormányzat


Projekt azonosítószám: EFOP- 3.9.2-16-2017-00006

Támogatás intenzitása (%-ban): 100%

Megítélt támogatás: 499.949.100,- Ft

Projekt időbeli ütemezése: 2018. 01. 01.-2021. 12. 31.



Projekt tartalmának bemutatása:
A projekt legfőbb célja a területi különbségek és különösen a településméretből adódó társadalmi hátrányok komplex megközelítéssel történő, a helyi igényeken alapuló csökkentése a humán közszolgáltatások tekintetében, valamint a minőségi közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása elsősorban a köznevelés, a felsőoktatás, a felnőttoktatás által biztosított informális és nem formális tanulás területén, a helyi tudástőke gyarapítása érdekében.
A projekt megvalósításával hozzájárulunk a humán közszolgáltatásokban dolgozók képzettségének javításához, ezáltal is fejlesztve az általuk ellátott szolgáltatások minőségét és hatékonyságát. Javítjuk az országosan homogén szolgáltatások átalakítását a kisközösségekre - személyre szabott szolgáltatásokon keresztül -, javítjuk a szegregációt, továbbá célunk a helyi közösségek számára folyamatosan elérhető közszolgáltatások minőségének és tartalmának fejlesztése a jelentkező igények figyelembe vételével.
Közvetett célok a nem állami szervezetek ösztönzése a szolgáltatások bevonásába, az állampolgárok bevonása a szolgáltatások tervezésébe.

Konzorciumi tagok:

- Mórahalom Város Önkormányzata
- Ruzsa Község Önkormányzata
- Ásotthalom Községi Önkormányzat
- Szatymaz Községi Önkormányzat
- Üllés Község Önkormányzata
- Bordány Község Önkormányzata
- Domaszék Községi Önkormányzat
- Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft.

Letölthető adatbázis
Az adatbázis megnyitásához javasolt szoftver: LibreOffice Base



Cím