Széchenyi 2020

Megnyílt a mórahalmi edzőterem

2024.05.22.

A 280 négyzetméteres helyiségben 48 kondigép, 6 kardiogép, egykezes súlyzó kettőtől ötven kilóig és lapsúlyok másfél tonna összsúlyban állnak a vendégek rendelkezésére. Az eszközök vásárlását teljes egészében az önkormányzat támogatta.

Piti Gergő, a Móra-Sport Kft. ügyvezetője az átadón elmondta, a konditerembe való bejutás online zajlik, vagyis a regisztráció és a bérletvásárlás után QR-kódot kap a telefonjára a felhasználó, azzal pedig a beléptető kapun keresztül jut be a terembe.

A megnyitón Nógrádi Zoltán polgármester arról beszélt, hogy az edzőterem kialakítása régi vágy teljesülése a város lakói és az aktív életmódot kedvelők számára. Ez a létesítmény egy olyan közösségi központ lesz, ahol az emberek találkozhatnak, inspirálhatják és támogathatják egymást az egészség és a fitnesz terén.

Mórahalom város sportéletében pedig jelentős növekedést és fejlődést jelent majd, hiszen egy új, modern konditerem lehetőséget teremt az emberek számára, hogy rendszeresen sportoljanak és egészséges életmódot folytassanak.Móra-Sport Nonprofit Kft. által üzemeltetett konditerem a Móradomb krt. 12-14. szám alatt, a focipálya mellett található, hétköznapokon reggel 6 órától este 10 óráig, hétvégén pedig reggel 8 órától este 8 óráig tart nyitva.