A Futó-Dobó Lovascentrumban a lovas iskola által tervezett táborban mindent megtudhat, amit érdemes tudni a lovakról: életükről, anatómiájáról, szerszámozásról, etetés-itatás, trágyázás, ló fürdetés, póni lovaglás, kézműves foglalkozások.

A Futó-Dobó Lovasközpont Szeged felől érkezve az 55-ös főútvonal jobb oldalán a 19-es km kőnél, közvetlenül Mórahalom városhatára előtt található.

A Lovasközpont fedeles lovardával, versenyzésre alkalmas ovál és díjugrató pályákkal, bemelegítő pályával, lójártatóval, istállókkal, karámokkal, kiszolgáló helyiségekkel teljes körűen és minden igényt kielégítő módon felszerelt.
A Futó-Dobó Lovasközpontban a 2019. évben induló nyári táborokban a diákok számára minden megtanulható, amit érdemes tudni a lovak életéről, anatómiájáról, szerszámozásáról, etetéséről-itatásáról, a ló fürdetéséről, és a lovaglásról, stb.

A táborok hétfőtől péntekig garantálják a részt vevők számára a szórakozást, és a korosztálynak megfelelő méretű lovakkal való szoros kapcsolat kialakítását.

Érdeklődni lehet Oláh Krisztinánál, a 30/71-91-707-es telefonszámon, vagy a krisztinaolah80@gmail.com címen.

Lovastábor Mórahalmon, a Futó-Dobó Lovasközpontban 2023-ban!

Most mindent megtudhatsz, amit a lovakról tudni érdemes! A Futó-Dobó Lovasközpont Szeged felől érkezve az 55-ös főútvonal jobb oldalán a 19-es km kőnél, közvetlenül Mórahalom városhatára előtt található. A lovakkal való kapcsolat kialakításában egy lovas tanár és több lovas oktató lesz a segítségedre.

A táborozáshoz szükséges felszerelés:

Időjárásnak megfelelő ruházat, lovagló nadrág vagy feszes pamut nadrág (farmer nem jó!) , lovagló vagy edzőcipő, baseball sapka, rövid ruházat a melegre való tekintettel, esetlegesen váltóruha, szúnyog- kullancsriasztó, naptej, műanyag pohár. Védőfelszerelést biztosítunk.

Programok:

A táborok hétfőtől péntekig garantálják a résztvevők számára a lovas játékokban való részvételt, napi kétszeri lovaglást, korosztálynak megfelelő méretű lovakkal, elméleti oktatást, ahol megtanulják a gyerekek a lovak ápolását, felszerelését, anatómiáját, megismerik a lovak viselkedését, betekintést nyerhetnek a lovas sportok világába.

A lovastábor ára (hétfőtől péntekig): 40.000,- Ft/fő.

6 éves kortól várjuk a lovagolni vágyókat.

A nappali táborok az alábbi turnusokban indulnak:
  • T1: Június 19-23
  • T2: Június 26-30
  • T3: július 03-07
  • T4: augusztus 14-18

A tábor költsége tartalmazza a foglalkozásokon való részvételt és az étkezést.

Napi kezdés időpontja: 8:00-tól
Napi befejezés időpontja: 16:00-igJelentkezési lap


Nyilatkozat

A jelentkezési lap visszaküldésével beleegyezem, hogy nevezett gyermekem részt vegyen 2018. nyarán a Futó-Dobó Lovasközpont lovastáborának megjelölt turnusában. Vállalom, hogy 10.000,- Ft/fő előleget a jelentkezési lap elküldésével egy időben elküldök személyesen (vagy külön igény szerint átutalással), a fennmaradó összeget pedig a tábor indulásakor személyesen fizetem ki a Lovasközpont részére.
Tudomásul veszem, hogy gyermekem akkor és csak akkor jogosult a táborban részt venni, ha a teljes összeget legkésőbb a tábor kezdetekor kifizetem; egészségi állapota a táborozáshoz megfelelő és a házirend minden pontja betartásra kerül.
Gyermekem Taj-kártyájának másolatát csatolom.
Dátum:
Szülő (gondviselő) aláírása: